Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maifa Ghannam: Gewelddadige bemoeienis met Melanie Orel!

Maifa Ghannam: Gewelddadige bemoeienis met Melanie Orel!

De grote dag nadert! Sterker nog, Marseillais vs the Rest of the World 6 zal binnenkort beschikbaar zijn op onze schermen. W9 begint op 30 augustus met uitzenden. Ondertussen hebben fans de trailer al kunnen bekijken. Het lijkt erop dat de show een aantal goede tijden voor ons in petto heeft! In deze trailer kunnen we onder meer Maeva-accounts ontdekken bij verschillende kandidaten. We kunnen zeggen dat zijn avontuur niet gemakkelijk was! Ze verwarde veel met Marseillais Paga, maar ook met Manon Marsault tijdens een van haar gastoptredens. Bovendien zal ze tijdens het avontuur de koppelformatie tussen haar ex-man Greg en Melanie Orel bijwonen… en dat gaat blijkbaar niet goed gaan! De jonge vrouw staat niet onverschillig tegenover dit liefdesverhaal, en onlangs verloofde ze zich met Gregs nieuwe vriendin. Ze is ook niet de enige naast internetsurfers…we vertellen je alles hieronder!

Mifa, ben je jaloers op Melanie?

Is Maeva nog steeds in de ban van Greg? Krediet(en) © Instagram / @maevaa.ghennam

Maeva stuurde onlangs een klein verborgen bericht naar Melanie.…de sprankelende Marseillaise wist al dat Mélanie Orl het leuk vond om te filmen op het moment dat Greg zijn naam van zijn muziek verwijderde en deze op Snapchat deelde! We kunnen zeggen dat Maeva het helemaal niet leuk vond. U reageert dus nooit op de netwerken. Ze swipe de volgende reacties op haar Instagram-verhaal: “Ik hou van je, weet je wat me zo aan het lachen maakt? Het is net als meisjes die zich gedwongen voelen om de passagier op te halen als hun man mijn naam uit hun muziek verwijdert … maar het bewijst zo veel hun gebrek aan zelfvertrouwen, het is zielig , het is jammer, het is klein! Ik zweer het je, buig daar niet voor.” Een klein uitje waar Melanie Orel nog niet op heeft gereageerd…

READ  Het vervolg op 'Dune' heeft Denis Villeneuve officieel achter de camera gemaakt