Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Madonna speelt “Like a Virgin” tijdens een concert in Rio de Janeiro voor 1,5 miljoen mensen

Madonna speelt “Like a Virgin” tijdens een concert in Rio de Janeiro voor 1,5 miljoen mensen

Concert – Een legendarisch strand vol mensen. Madonna betoverde Rio de Janeiro zaterdag 4 mei tijdens een groots, gratis concert op het strand van Copacabana. Ruim anderhalf miljoen mensen kwamen bijeen om de twee uur durende show vanaf het Braziliaanse strand of zelfs vanaf zeeboten te bekijken.

Met de aankondiging van dit concert voor dagen als “Historisch”De 65-jarige Amerikaanse popster sloot het af “feestelijke rondleiding”Een tournee om 40 jaar van zijn carrière, uitvindingen, genialiteit en schandalen te vieren.

Op een enorm podium van ruim 800 vierkante meter presenteerde ze de hoogtepunten van haar leven en de duizelingwekkende reeks van haar muzikale en modetransformaties, van pop tot elektronische muziek en inclusief momenten van cabaretinspiratie. Madonna zong haar legendarische liedjes met het publiek, waaronder… als een maagd, Wat enorm heeft bijgedragen aan haar bekendheid, Zoals je kunt zien in onze video bovenaan het artikel.

Madonna werd ook geëerd door vooraanstaande gasten, omringd door een aantal van haar kinderen, die haar begeleidden op muziek of dans, tegen de achtergrond van de Braziliaanse vlag. Toen ik speelde, sloeg ik haar Vogue-tijdschriftOp het podium werd ze vergezeld door de Braziliaanse zangeres Anitta, die carioca-funk – de soundtrack van de sloppenwijken van Rio – aan de rest van de wereld introduceerde.

READ  Waarom is er geen titel van "eerste kapitein van Yonko"?

Ook aanwezig waren dragqueen Pablo Vitar, een Braziliaanse popster, en een groep kinderen die percussie spelen op de beroemde sambascholen van de stad.

Het ultieme pakket

Om de druk vóór het concert nog groter te maken, kwamen verschillende dj’s, waaronder Diplo, de Amerikaanse turntablist, bij het vallen van de avond om beurten juichen. “De grootste dansvloer ter wereld.”.

Toen was het tijd voor de koningin om haar paleis te verlaten, of beter gezegd haar paleis: het legendarische Copacabana Palace, al tientallen jaren een oase van rust en luxe voor Hollywoodsterren en popsterren, waar ze sinds begin deze week haar gezinswoning heeft gevestigd. . Madonna liep langs het voor de gelegenheid bestemde platform, dat haar rechtstreeks naar het podium bracht.

Bij dit evenement was de politie met kracht aanwezig, in vrijwel elke straat in een wijk die gewend is aan afwijkend gedrag, maar ook in de lucht met helikopters en drones.

Na 80 concerten in Europa, Noord-Amerika en Mexico is de show in Rio een finale, maar ook een minachting van het lot, terwijl een ernstige bacteriële infectie de zanger in juni 2023 naar de intensive care bracht. Het veroorzaakte paniek onder fans over de hele wereld.

Tegenover het Copacabana-paleis en langs het strand waar souvenirverkopers uit de tijd van Madonna zich vestigden en hun voorraden en prijzen verhoogden, leek de sfeer de afgelopen dagen feestelijk en deed het denken aan de lichtheid van het Rio Carnaval, dat bijna drie maanden geleden werd voltooid.

Drie vliegtuigen en 270 ton uitrusting landden op de luchthaven “een prachtige stad” Met de Amerikaanse ster die ervaring heeft met uiterst nauwkeurige vuurwerkshows. De parade was een groot evenement voor de stad Rio. Het concert zal volgens de berekening van het stadhuis 293 miljoen riyals (53 miljoen euro) opleveren voor de lokale economie, die 20 miljoen riyals heeft bijgedragen aan de geschatte productiekosten van 60 miljoen.

READ  Nolwenn Leroy "Coach's Surprise" The Voice: Details van zijn speciale rol

Zie ook op HuffPost: