Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Voice – “Het publiek is zo homofoob”, “Dus het is een schande”, “Ik haat je! Je hebt stront in je oren”, “Ik laat mijn moeder zichzelf deze rotzooi aandoen” “TV Mouth”: netizens boos over publieke stemmen

The Voice – “Het publiek is zo homofoob”, “Dus het is een schande”, “Ik haat je! Je hebt stront in je oren”, “Ik laat mijn moeder zichzelf deze rotzooi aandoen” “TV Mouth”: netizens boos over publieke stemmen

Het is tijd voor de tweede avond van kruisgevechten. Op zaterdag 4 mei werd aflevering 12 van The Voice: The Most Beautiful Voice, gepresenteerd door Nikos Aliagas, uitgezonden op TF1. Zazie, Vianney, Mika, Bigflo en Oli waren in deze tweede fase nog niet aan het einde van hun problemen. In feite moest elke coach kandidatenparen creëren, op basis van hun muzikale gegevens, om een ​​lied uit te voeren en elkaar zo uit te dagen voor een duel. Een bijzonder moeilijke oefening waar coaches en hun talenten bang voor zijn. En we kunnen het zeggen, de gevoelens waren er de hele avond.

Deze laatste crossover-gevechten van het seizoen waren zwaarder dan ooit. Elk duel werd beslist door een klein aantal stemmen. 10 stemmen, 7 stemmen… en het verschil is één stem! Nikos Aliagas verzekerde hem dat hij dat nog nooit eerder in welk seizoen dan ook had gezien. Ter herinnering: het publiek in de studio is degene die de talenten kiest die het ‘The Voice’-avontuur voortzetten. Er zijn dus 200 mensen, uitgerust met dozen, en het lot van deze kandidaten ligt in hun handen.

Video – Sleutelmomenten uit het leven van Nikos Aliagas (her)ontdekken:

Om deze kleurrijke avond te beginnen was het Mika die het bal opende. Vervolgens koos hij Gabriel Lobau om het op te nemen tegen de kandidaat van Zazi, en deze koos voor Morphou. Van aangezicht tot aangezicht scheurde het de harten van de kijkers. Met een marge van tien stemmen was het echter Gabriël die werd gekozen door het aanwezige publiek in de zaal. Tijdens het tweede kruisgevecht moest Liz het opnemen tegen Mahwi, die tegenover een van de grootste spelers stond: John Lennon. Hoewel ze allebei hun talent bewezen, werd het kleine meisje uitgekozen om deel te nemen aan de supercrossover-gevechten. Het derde veelbesproken duel was uiteindelijk tussen Odem en Sahtin, die een prachtig eerbetoon aan Zazi bracht door zijn lied “Je suis un homme” te vertolken. Zoals internetgebruikers, en zelfs Vianney, opmerkten, gaf Odim valse feedback door Daniel Balavoine’s ‘The Singer’ te coveren. Ondanks alles werd hij gekozen om te blijven concurreren. Tegenover al deze beslissingen klaagden internetgebruikers. De keuzes van het publiek werden op internet breed bekritiseerd. Voor hen hadden de mensen in de studio die stemden ‘shit in hun oren’.

Sommige abonnees van X, de oude Twitter-site, gingen zelfs nog verder. Internetgebruikers zagen dat het aanwezige publiek het verschil in de uitschakeling van Morpho en Orange de week ervoor niet leuk vond.

Eén internetgebruiker wilde er echter op wijzen dat veel van de stemmers mogelijk fans van de coaches zijn. Misschien hebben ze meer op de coach gestemd dan op het talent in kwestie…een verklaring die te horen is.

Video – Audio: De eerste kruisgevechten gekenmerkt door de Kendji Gera-zaaktegen

READ  Margot (Star Academy): Haar gedrag werd opnieuw onder de aandacht gebracht en er werd een andere kandidaat bij betrokken