Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Macron wil het wantrouwen van AstraZeneca doorbreken

Macron wil het wantrouwen van AstraZeneca doorbreken

Het wordt een paling, of liever een echte tv-serie, waar het gepraat over AstraZeneca niet ophoudt. Eerst aanbevolen voor jongere kinderen, en nu aanbevolen voor 55-plussers, wordt het vaccin van het Zweeds-Britse laboratorium door sommige Fransen met vermoedens beantwoord, vanwege het optreden van zeldzame bijwerkingen, die hebben geleid tot een opeenvolgende herziening van de gebruiksaanwijzing. Half maart, in de nasleep van Duitsland, moest Frankrijk het een paar dagen opschorten, Toch zeldzame gevallen van bloedstolsels. Het resultaat: 71% van de inwoners wil het niet, volgens de Odoxa-enquête, gepubliceerd op 8 april.

Vandaag worstelt de CEO om de Fransen te overtuigen om een ​​dosis van dit vaccin te gevenMaar het wordt veel gebruikt in Groot-Brittannië en heeft verkapte gezondheidseffecten. “We hebben overtuigingsproblemen op AstraZeneca”President Emmanuel Macron gaf dinsdag 20 april toe tijdens een bijeenkomst over vaccinatiebeleid in het Elysee Palace, in aanwezigheid van premier Jean Castex. Er zijn twijfels en angsten. Het vertrouwen moet worden versterkt met betrekking tot dit vaccin. “En de woordvoerder van de regering, Gabriel Atal, voegde er woensdag bij het vertrek van het kabinet aan toe om de Fransen aan te moedigen er gebruik van te maken.

Aan het staatshoofd verbergen de volgers van Emmanuel Macron hun angst niet in het licht van de opeenvolging van advertenties van de afgelopen dagen. Op 16 april gaven gezondheidsautoriteiten aan dat tussen 2 en 8 april negen nieuwe gevallen van beroerte en vier sterfgevallen plaatsvonden in Frankrijk, in verband met het AstraZeneca-vaccin. De dag ervoor kondigde de regering aan dat Frankrijk in het tweede kwartaal nog eens 7 miljoen doses Pfizer / BioNTech zou ontvangen. Ondertussen kondigt de Europese Commissie aan dat ze van plan is af te zien van nieuwe aanvragen bij AstraZeneca, in het voordeel van Pfizer, en meer heeft beslist. “betrouwbaar”.

Lees ook Negen nieuwe gevallen van atypische trombose gerelateerd aan het AstraZeneca-vaccin
READ  Gezondheidsautoriteiten zijn gestopt met de verkoop van Joëlle Ciocco-cosmetica

“Het resultaat is dat iedereen Pfizer wil hebben, ook mensen die nu in aanmerking komen voor Astra maar liever wachten op het zogenaamde” goede “vaccin!Een familielid van het staatshoofd wordt afgevaardigd. De groeiende angst onder Macroniaanse werkgevers, na foto’s van verschillende vaccinatiecentra die niet tanken, in Parijs of in de Alpen, afgelopen weekend, terwijl ze in eerste instantie openstonden voor leerkrachten en wetshandhavingspersoneel ouder dan 55 jaar, met name degenen die in aanmerking kwamen voor AstraZeneca …

U heeft nog 64,97% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.