Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maak kennis met het wonderkind pop

Zijn nummer “Bad Guy” deed de hele wereld dansen en van zijn debuutalbum werden miljoenen exemplaren verkocht. Een gesprek met de jonge, rechttoe rechtaan en beeldschone ster van haar leeftijd, voor de release van haar tweede overtuigende album.

«Mijn camera staat uit, maar Ik ben hier! ” Een grappige introductie tot videochat met de heetste popster van het moment, het groene haar van gisteren, nu blond… met haar toegankelijke liedjes zoals de introspectieve en diepe, 19-jarige Billie Eilish uit Californië Jaren tot tientallen miljoenen fans, is een uitzondering. Een klein meisje met een goed gevormd hoofd, een verbijsterend karakter, goed van haar tijd, zich voortdurend afvragend. En ze leeft in harmonie met een wereld waar het weigeren van overbelichting niet langer mogelijk is: ze heeft net een prentenboek gepubliceerd dat haar bestaan ​​vanaf de geboorte herbeleeft ( billie eilish billie eilish, dus. Marabout, 338 p., 25 euro). Maar Billie Eilish weet haar mannetje te staan.

Dus daar is ze, in het donker, welsprekend en warm, om te praten over haar tweede album, onder de titel – gelukkiger dan ooit (“gelukkiger dan ooit”) Opwindend en interessant. Als een minachting voor zijn vorige plaat, getooid met een donkere gotische sprei en een verontrustende kop: “When we sleep, where do we go?” ” . Een groep die miljoenen exemplaren heeft verkocht en vijf Grammy Awards heeft gekroond – een record voor een jonge artiest – sterk beklijvende nummers, Like Pestsslechterik, vermengd met de pijn en twijfels van een van nature gekwelde tiener.

READ  Thomas Soto wordt verliefd op een gast, een liefdesverklaring op tv!

Dit artikel
volgeboekt
voor abonnees

Festival, beurzen, Cannes, Avignon…
Trillen de hele zomer op het ritme van grote evenementen.

  • Alle evenementen Telerama en medewerkers
  • alle Artikelen en recensies
  • 3 rekeningen Om te delen met je dierbaren

Ik abonneer me voor 1 € / maand de hele zomer