Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Clemens Castell raakte gewond: ik vroeg om hulp van netizens

na het passeren Een paar dagen in de zon, oog in oog met zijn partner MaryZe vond hun hond, Ramses Clemens Castell, en kreeg Louis en Marin. En deze keer beloven de vakanties meer sport en aandacht voor de natuur voor de jonge moeder. Op maandag 26 juli deelde ze op Instagram enkele foto’s van haar stamboomklimsessie aan de kant van het meer van Montagne, tussen Castres en Carcassonne, waar ze momenteel verblijft.

Maar aan het eind van de dag, Voormalig Matthew Johan Op sociale media maakte ze slecht nieuws bekend: ze brak een van haar tenen. Clemence Castell deelde op haar accountverhaal een foto van haar voet waar we een blauwe plek zien. In haar commentaar legde ze uit wat ze ervoer: “Wat ik dacht werd bevestigd … Ik brak mijn kleine teen terwijl ik op blote voeten in het park speelde met de kinderen!!!” En om toe te voegen: “Het is niet veel, maar het is erg pijnlijk.eeeeuuuxxx!!!”

Clemence Castell, uit Hij verscheen half juli op sociale media, en vroeg haar gemeenschap om hulp: “Als je behandeltips hebt of iets dat me kan helpen, zal ik het accepteren!!!” Ik schreef. Terwijl ze wacht op het wondermiddel, past de jonge vrouw een traditionele methode toe: “Voet in water, kruidenthee en in bed”, merkt ze op in het bijschrift van een foto van haar op een balkon met een voet in een badkuip. .Hopelijk zal deze blessure hem niet bederven (…)

Lees meer op de GALA-website

Foto’s – De begrafenis van Françoise Arnaul: Herve Villard is een van de weinigen die hem eer betuigde
Video – “Het stoort me”: Samuel Etienne roept vragen naar de held
“Onzin!” : Professor Alan Fisher schreeuwt
Foto – Jo-Wilfried Tsonga’s vader voor de tweede keer: presenteert “Little Man”
‘Er zijn veel meisjes’: Emmanuel Macron schaamt zich voor een gewaagde grap over Brigitte

READ  Linda Hardy "botachtig"? Onthult waarom Thierry Ardisson en Dezingue vertrokken...