Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Britney Spears verzoekt om vervanging van haar voogdij door een onafhankelijke accountant

Britney Spears is een juridische procedure begonnen om de controversiële voogdij van haar vader, die hem controle over zijn financiën geeft, te verwijderen en hem te vervangen door een onafhankelijke accountant, volgens juridische documenten die op maandag 26 juli zijn ingediend.

Matthew Rosengart, die onlangs de zanger verdedigde, bevestigde een week geleden stappen te ondernemen “agressief en snel” om Jimmy Spears te ontslaan, na een emotionele getuigenis van zijn dochter in de rechtbank van Los Angeles. Britney Spears in tranen smeekte om rechtbank om dit af te maken “Willekeurige voogdij” En zeker wil hij “Een onderzoek tegen [son] de vader “.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Britney Spears vecht tegen haar voogdij en Amerika verzoent zich

Op de website van de rechtbank in Los Angeles is maandag een verzoekschrift ingediend om de Californische accountant Jason Rubin aan te stellen om de financiën van de popster af te handelen. Volgens Amerikaanse media eist een afzonderlijk verzoek, dat niet openbaar is gemaakt, dat Jamie Spears de controle over goederen naar schatting 60 miljoen dollar (50,8 miljoen euro) intrekt.

In dit document betoogt Matthew Rosengart volgens: The New York Times dat als, zoals de rechter onlangs besliste, “NSI Spears heeft de mogelijkheid om te kiezen wie haar vertegenwoordigt, en ze heeft ook de mogelijkheid om die datum vast te stellen.”.

Lees ook ‘Shocked’, zangeres Britney Spears vraagt ​​justitie in Californië om voogdij op te heffen

‘Hij heeft niets meer te doen in dit toezicht’

De fans van de zangeres claimen al lang de splitsing van Jamie Spears, achter een campagne in haar voordeel onder de hashtag #FreeBritney (#FreeBritney »).

READ  Vóór prins William was ze smoorverliefd op een beroemde acteur!

Britney Spears, 39, werd in 2008 onder voogdij geplaatst na haar afdaling in de hel. ‘Waarom gaat meneer Spears niet met pensioen?’ “, werd de nieuwe advocaat van Britney ontslagen bij AFP na een hoorzitting van 14 juli. “Hij heeft niets meer te doen in deze voogdij.”

Maar de advocaat van zijn vader maakte duidelijk dat deze zich niet vrijwillig zou terugtrekken. De afgelopen 13 jaar 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig zijn voor zijn dochter. Rechter Brenda Penny verwierp vorig jaar een eerder verzoek om Jimmy Spears af te zetten.

Op 29 september staat een nieuwe hoorzitting gepland.

luister ook Britney Spears, een tragisch lot onder de ogen van de camera’s

De wereld met AFP