Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontdekt op Youtube dankzij zijn video, en ingesteld door Lucasfilms

Als talent loont. De afgelopen weken heeft Lucasfilm, dat content met betrekking tot Star Wars produceert, een gebruiker aangenomen die op YouTube is ontdekt. Dit werd opgemerkt door enkele speciale effecten uit de Mandalorian-serie te “verbeteren” (let op, spoilers).

Met zijn beheersing van diepe vervalsingen viel “Shamok” op. De videograaf is eigenlijk gewend om te werken dankzij deze technologie die het onder meer mogelijk maakt om een ​​gezicht in een andere acteur in te bedden of de kenmerken ervan te veranderen, met name door het jonger te maken. Tot verbazing van de fans zorgde Star Wars ervoor dat aan het einde de jonge Luke Skywalker op het scherm verscheen Het tweede seizoen van The Mandalorian.

Maar Schmuck vond het resultaat niet ideaal en begon het te verbeteren. Slechts vier dagen nadat de aflevering was uitgebracht, bracht de man een video uit die door netizens alom werd geprezen vanwege de kwaliteit ervan. De Jedi ziet er in zijn versie eigenlijk scherper en “echter” uit. De videograaf zegt echter dat hij het beter had kunnen doen. “Helaas kan ik niet veel doen om de animatie en mondtiming te verbeteren. Als je toegang hebt tot de dubbele video voordat je CGI toepast, zal de diepe nep duidelijk worden verbeterd”, schreef hij op zijn YouTube-kanaal.

En ik hoorde zijn roep. Vanwege zijn videosucces en zijn bijzondere talent voor speciale effecten, werd hij benaderd door Industrial Light & Magic, een dochteronderneming van Lucasfilm. “Industrial Light and Magic is altijd op zoek naar getalenteerde artiesten en heeft de artiest aangenomen die zichzelf Shamok noemt. De afgelopen jaren heeft ILM geïnvesteerd in zowel machine learning als Kunstmatige intelligentie, als een manier om meeslepende visuele effecten te produceren, en het is geweldig om te zien hoe het momentum zich op dit gebied ontwikkelt naarmate de technologie vordert”, schreef het bedrijf in een verklaring onthuld door IndieWire en gerapporteerd door Allociné. Het lijdt geen twijfel dat als Luke Skywalker opnieuw verschijnt in een later seizoen van The Mandalorian, zal de kwaliteit blijven. Altijd aanwezig nu.

READ  "We hebben het recht om te verwelkomen!" : Anne-Elisabeth Lemoine sluit vrede met boze buren voor "C à vous"