Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

M6-management biedt haar steun aan Karen Le Marchand na verkeerde informatie over haar gedrag in ‘Love is in the meadow’: ‘Ze heeft haar persoonlijkheid maar heeft grote oprechtheid’

Een paar dagen geleden bevestigde een artikel in het tijdschrift Public dat Karen Le Marchand “pijnlijk was met teams en vals vriendelijk met boeren” in “Love in the Meadow” op M6, volgens een bron dicht bij zijn scènes. Sindsdien hebben veel deelnemers aan het programma op sociale netwerken de host verdedigd na deze valse informatie.

Gisteren verdedigde het management van de zender tijdens een persconferentie Karen Le Marchand. “Dit zijn denigrerende en ongegronde opmerkingen. Met Fremantle [la société de production de “L’amour est dans le pré”, ndlr]We wilden nogmaals onze steun betuigen”, zegt Guillaume Charles, General Manager Programs bij M6. scherm ster.

En om toe te voegen: “Ze heeft haar persoonlijkheid zoals we weten, maar ze is erg loyaal. Als ze liefheeft, heeft ze lief, en als ze niet liefheeft, heeft ze niet lief. Je moet de golf van steun hebben gezien, vooral de boeren maar ook de steun van de mensen die bij haar programma’s betrokken zijn.” Guillaume Charles legde uit: “De M6 Group hernieuwt haar steun. We zullen waakzaam blijven. We zullen Karen altijd verdedigen.”

READ  Pascal Braud heeft scherpe kritiek op de advertenties van Jan Castex (video)