Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lufthansa biedt nu ligplaatsen aan voor passagiers in economy class

Om in Eco Class te kunnen reizen terwijl u geniet van comfortabel en optimaal comfort tijdens een lange vlucht, is dit het nieuwe idee van Lufthansa. De Duitse luchtvaartmaatschappij heeft zojuist een aanbieding gelanceerd waarmee een passagier drie of vier aangrenzende stoelen kan reserveren om ze om te bouwen tot een ligplaats, volgens rapporten. BFM-tv, Maandag.

gedoopt slaaprijDeze nieuwe dienst is maandag gelanceerd. Alleen bepaalde reizigers kunnen hiervan profiteren, degenen die zijn geregistreerd voor langeafstandsvluchten van 11 uur en meer vanuit Frankfurt en München “op routes naar het Verre Oosten, de westkust van de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika. Of Zuid-Afrika, “, legde de nationale luchtvaartmaatschappij uit.
Duitse, volgens BMF .TV.

Servicekosten tussen de 159 en 229 euro per rit afhankelijk van de route

Dus drie slaapplaatsen voor elk map getoond. Om comfortabel op de pier te worden geïnstalleerd, moet de reiziger tussen de 159 en 229 euro per rit betalen, afhankelijk van zijn vlucht. Business class kussen, deken en matrashoes worden geleverd door Lufthansa. Maar ook een speciale veiligheidsgordel, die vast blijft zitten als de passagier ligt. Passagiers die voor deze service hebben betaald, profiteren ook van vooraf boeken.

De luchtvaartmaatschappij voegde eraan toe dat deze service “een volgende stap is in de richting van een grotere diversiteit aan producten in de economy class om tegemoet te komen aan de wensen van passagiers voor meer comfort en exclusiviteit.” Bovendien zou dit Lufthansa in staat moeten stellen extra inkomsten te genereren uit de vele zetels die, vooral in deze periode, vrij zijn gelaten. gezondheidscrisis. En ook om je te onderscheiden van de Europese concurrentie die niet biedt slaap rij.

READ  Monoprix haalt sapflessen tevoorschijn met anti-politieboodschap