Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luchthavenmedewerker overleden na aanrijding met bagagewagen

Luchthavenmedewerker overleden na aanrijding met bagagewagen

De jonge vrouw stierf bij een tragisch arbeidsongeval op de luchthaven van New Orleans (Getty illustratiefoto).

Aan de oorsprong van het ongeval was het haar van de 26-jarige in de loopband gevallen.

Bij een gruwelijk arbeidsongeval op dinsdag 30 augustus op de luchthaven van New Orleans (VS) is één slachtoffer omgekomen, een 26-jarige vrouw die bagageafhandeling bij het gebouw was. De werknemer was specifiek bezig met het lossen van bagage uit een vliegtuig van Frontier Airlines toen de tragedie plaatsvond.

volgens dagelijkse mailHet haar van het meisje zou zijn “verstrikt” in een transportband die werd gebruikt om de tassen te verplaatsen. Toen was de ongelukkige vrouw door het mechanisme gegrepen en ‘opgevoerd’, voordat haar collega’s iets konden doen.

“De Germani was van de luchthavenfamilie”

De jonge vrouw haastte zich naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en overleefde haar verwondingen niet. Blijkbaar heeft het vreselijke nieuws, bevestigd door een woordvoerder van de luchthaven van Louis Armstrong, zijn mede-afhandelaars in rouw gestuurd, evenals alle teams van de luchthaven.

Een luchthavenfunctionaris werd door de Daily Mail geciteerd: “We zijn diep bedroefd door het tragische verlies van Germani Thompson, een lid van het grondafhandelingsteam van Jat Airline. Familie, vrienden en onze partners bij GAT en Frontier Airlines. maken deel uit van de luchthavenfamilie en we zullen elkaar op alle mogelijke manieren blijven steunen.” In deze moeilijke tijd.”

READ  Paul Kagame reçoit le général Muhoozi Kainerugaba, fils du président ougandais