Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luana vernieuwd door experts: ‘Een kleine drastische verandering’…

Enkele dagen geleden lanceerde M6 het nieuwe en vijfde seizoen van Ongelooflijke transformaties. En zo vinden dagelijkse kijkers aan het eind van de middag goed advies voor experts. Sharla CarterEn Nicholas Warldorf en Léa Djaja, die weer op het programma staat. Er wordt vooral reikhalzend uitgekeken naar de wijziging omdat deze zal worden doorgevoerd op als ik.

Inderdaad, de voormalige reality-tv-ster besloot het spel te spelen en er eindelijk voor te zorgen na turbulente jaren die werden gekenmerkt door drugsproblemen en zelfmoordpogingen. Haar fysieke verschijning heeft altijd veel gesproken, vooral wanneer ze het aandurfde om leren kleding te dragen die te strak zit of zelfs open tanden laat zien.

Als de datum van verschijnen in Ongelooflijke transformaties Nog niet aangekondigd, heeft Charla Carter ermee ingestemd om meer te vertellen over haar bezoek. “in 44 Ze merkt dat ze vastzit in de ene stijl en vindt het moeilijk om zichzelf in een andere stijl te zien. Dit is het probleem van veel van onze kandidaten‘, zei de mode- en stijlredacteur van de show tijdens een interview met hier is Parijs Geplaatst op 12 januari 2022.

Ondanks alles feliciteert Sharla Carter zichzelf en haar collega’s omdat ze het zo goed met Luana hebben gedaan. Het resultaat belooft heel anders te worden. “Met Loana hebben we een heel coole make-over gehad, denk ik, door het nog eleganter te maken. Geen twijfel daarover Misschien was de verandering een beetje drastisch voor haar. Het moeilijkste was om hem te laten begrijpen, net als de anderen, dat we moeten evolueren. We kunnen niet dezelfde blik hebben op 20 en 40‘, gaf ze aan.

READ  Marilyn Schiappa, met de woorden van Jean-Marie Begard: "Dit illustreert de verwoestingen van alcoholisme."

Terwijl ze wacht om deze zeer speciale aflevering in de lucht te ontdekken, blijft Loana onopvallend en blijft ze weg van sociale netwerken. winnaar binnen loft verhaal (2001) heeft al meer dan een maand niets op Instagram gepost. Dus misschien besloot ze haar nieuwe look voor het leven aan te nemen. We zullen moeten wachten om erachter te komen.