Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jouw horoscoop voor woensdag 12 januari 2022

Je kunt meer sterrenbeelden vinden en Krijgen Raadpleeg direct op 3210. Je kunt ook elke dag advies krijgen van Kristen Haas Instagram Om het beste uit de huidige economie te halen.

RAM

A priori is Mercurius station gunstig voor u. Het treft de autochtone bevolking eind maart, die tot medio volgende week de toestroom krijgt. Het zal een kwestie zijn van een project, een verwachting, misschien een toekomstig werk, alles wat je kunt verwachten en hopen zal uitkomen. De stromen zijn positief, maar met Mercurius retrograde tot 4/2 moeten we geduld hebben.

de stier

We hebben Mercurius al genoemd in Waterman, met een mogelijk interview voor het werk, of met je baas. Een planeetdegradatie geeft aan dat je misschien een antwoord krijgt (de eerste tiende), maar niet het antwoord dat je verwacht (tot volgende week). Maar tegelijkertijd kan deze wachtlus je een kans geven om contact te maken met andere mensen, dus raak niet ontmoedigd.

Tweelingen

Omdat Mercurius zich in een zeer goede positie bevindt, zal zelfs zijn retrograde je niet beletten jezelf te uiten, je mening te uiten, maar soms zal het slecht worden ontvangen (Mercury retrograde morgen). Uw overtuigingen zullen echter niet worden geschokt door kwikschommelingen. En als u twijfelt, vindt u de middelen om uzelf gerust te stellen. Ook een simpele vlucht of operatie kan vertraging oplopen.

kanker

Mercury, geboren begin juli, suggereert dat je verstrikt raakt in een verhaal over het geld dat je schuldig bent of wat je verschuldigd bent. Het kan ook voor jou gaan over het afbetalen van een schuld, het betalen van een rekening, het innen van wat je verschuldigd bent, bijvoorbeeld terugbetaling. Halverwege volgende week zou ook de opvolgingskwestie aan de orde kunnen komen, maar niets zal worden tegengehouden.

READ  Emmanuel Muir walgt: "Ik zal mijn pijn in stilte leven...", een kritische brief

Leeuw

Voor je neus gaat Mercurius morgen retrograde, maar hij blijft tot maandag in dezelfde graad als Waterman. Degenen die begin augustus zijn geboren, maken zich het meest zorgen over een gemaakte belofte die niet zal worden nagekomen, of die u niet kunt waarmaken als u degene bent die de verbintenis aangaat. Mercurius blijft in dissonantie met Uranus en medio volgende week kunnen er onverwachte gebeurtenissen op uw pad plaatsvinden.

maagd

Je zult jezelf veel vragen stellen, vooral degenen die in de vroege dagen van september zijn geboren. Je contacten en uitwisselingen gaan niet zoals gepland, maar ze kunnen zowel de goede als de verkeerde kant op gaan. Er is een dienst, iemand heeft je bijvoorbeeld iets beloofd en deed op het laatste moment het tegenovergestelde. Maar misschien zijn het alleen de alledaagse details die vervelend zullen zijn.

Evenwicht

In een goede hemelse en terrestrische positie zijn zowel Mercurius als zijn oscillaties zeer positief, maar ook vervelend omdat de dingen niet gaan zoals gepland. Degenen die in de vroege dagen van oktober zijn geboren, kunnen succes in de bevalling verwachten, iets innovatiefs dat het goed zal doen, maar tot nu toe zal het zijn volledige potentieel niet benutten. Het zal veel beter zijn na 14-2.

Schorpioen

Als u ruzie heeft gehad met uw gezin, als u van plan bent te verhuizen of als u overweegt een familielid in uw huis te verwelkomen, vraagt ​​u zich af of u uw idee moet heroverwegen. Geboren op 2, 3, 4 november, zul je de dingen sowieso vanuit een andere hoek moeten bekijken, waardoor je ze beter kunt begrijpen, het juiste kunt doen en geen wrok koestert. ‘Er is een geschil.

READ  David Gilmore, gitarist Pink Floyd, heeft het recht om het populaire SNCF-nummer te gebruiken - de avondversie van West-Frankrijk

boogschutter

Ik had het gisteren met je over hoppen met Mercury, maar het kan ook een zorgwekkende vraag zijn over de uitwisseling, of zelfs een belofte die ik heb gedaan of gedaan aan jou. Het kan zijn, dat Mercurius in dissonantie is met Uranus, dat er iets onverwachts is en u op deze belofte niet kunt rekenen, of dat u deze vooralsnog niet kunt waarmaken.

Steenbok

Mercurius is de rest van de week een station in de tiende graad van Waterman binnengegaan, maar zal morgen retrograde gaan. Voor jou betekent dit dat je kunt wachten op de financiële resultaten van een baan, of dat je krijgt wat je verschuldigd bent (geboren eind december, begin januari). Er kan u een onverwacht bedrag worden beloofd, maar u krijgt het niet meteen, net als de aankoop waarop u wacht.

Waterman

Mercurius stopt op de tiende graad, en dit komt overeen met degenen die eind januari en begin februari zijn geboren; Morgen valt het. Je wacht misschien op een antwoord en als je vandaag geen antwoord hebt, zul je moeten wachten, want met de degradatie van de planeet zal het niet meteen gebeuren, of je moet nog steeds een deel van het antwoord wachten. De stap kan echter ook worden uitgesteld.

Vissen

Omdat Mercurius in je sector 12 is, inactief, zul je je intuïtie veel meer gebruiken voor een bepaalde periode van denken. Het zal ook nodig zijn om meer oplettend te zijn, omdat je intuïtie kan worden vervormd door je onderbewuste verlangen. Je kunt ervan overtuigd zijn dat iets zal werken, je hebt ondersteunend bewijs, bijvoorbeeld, maar het is je wens die wordt uitgedrukt, niet noodzakelijk de waarheid.

De redactie raadt je aan

READ  Alessandra Sublett wordt ervan beschuldigd haar kinderen in de steek te hebben gelaten