Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Louis Vuitton Show: Virgil Abloh’s Widow Powered by Naomi Campbell, Tussen droom en passie

De familie Arnault, geleid door Bernard Arnault, voorzitter en CEO van de luxegroep LVMH, is vertegenwoordigd op de Louis Vuitton Show. De zakenman werd vergezeld door zijn vrouw, Helen Mercier, maar ook door zijn twee zonen, Antoine Arnaud, zijn vrouw, het Russische model Natalia Vodianova, en zijn dochter Delphine Arnault, evenals twee van zijn andere zonen, Frédéric en Jeans.

De grote show trok veel personages, voetballers Sergio Ramos en Presnel Kimpembe, evenals de Amerikaanse tennisser Venus Williams, de Franse acteur Taher Rahim en de Colombiaanse zanger J Balvin die met zijn partner Valentina Ferrer kwam.

De laatste onvergetelijke groep

In het wit geklede modellen met engelenvleugels wikkelden de Louis Vuitton-modeshow in onder de glazen daken van de Carreau du Temple, het hoogtepunt van de confectieweek voor mannen in Parijs. Wanneer de ontwerper traditioneel het publiek komt begroeten na de show, liepen ongeveer 30 leden van het team van Virgil Abloh, gekleed in zonsondergangkleurige T-shirts, paars en oranje, de catwalk op, tranen en een warm applaus opwellend. De parade waar Virgil Abloh, ontwerper, architect en DJ, zo dol op was, werd opgevoerd in een show die het wijd open ‘droomhuis’ vertegenwoordigde.

READ  prijsvoorspelling murjat