Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We kregen niet genoeg eten’: Miss France 2022-genomineerden bepalen de productie

De Miss France-kandidaten verschenen zaterdag (22 januari) in Le Parisien-columns. Ze creëerden een onverwacht vertrouwen.

Ze gaven het op. Enkele jaren geleden probeerden veel jonge vrouwen hun geluk bij de Miss France-wedstrijd. In de kolommen van Le Parisien op zaterdag 22 januari gaven verschillende kandidaten een onverwacht vertrouwen. “Sommige concurrenten verloren tot 6 kilo‘Kunnen we eerst lezen. De reden?’gebrek aan eten We hebben duidelijk niet genoeg eten gekregen“Een van hen, die zijn identiteit niet wilde prijsgeven, getuigde.”Soms hadden we extra maaltijden. We hadden het gevoel dat we Koh Lanta aan het doen warenZe benadrukte dat het dagelijks leven van jonge vrouwen niet gemakkelijk zou zijn.We beperkten onze choreografie tot ongeveer tien uur per dag, en ’s avonds moesten we een acteerdiner bijwonen‘, legt een van hen uit.Plus stills, clips, interviews… We gingen niet voor middernacht naar bedZe concludeerde: “Woorden die niet onopgemerkt blijven.

gebarsten. Om deel te nemen aan een wedstrijd Miss Frankrijk Het is een droom voor veel jonge vrouwen, maar het kan soms ingewikkeld zijn. Inderdaad, zo legt de Parijzenaar uit, velen zouden het niet hebben gehouden”Het ritme opgelegd door vijftien dagen trainingEen deelnemer legde uit:Door het gebrek aan slaap hebben sommige meisjes bloeddrukproblemen gehad of zijn ze ziek gewordenWeet je nog. Een situatie die volgens hun woorden niet verrassend lijkt.”Veel crack tijdens de repetities. We zeiden tegen de meisjes dat we van de eerste tot de laatste dag betaald moesten worden, want zonder ons zou er geen show zijn“, onthulde een andere persoon. Later zei een ander”Ik begreep al snel dat het een echte klus was toen mij werd verteld dat er geen ruimte was voor fouten en dat alles wat we deden werd beoordeeldBovendien bevestigde ze nee.Hij hield er niet van om te horen wat hij moest doen, om naar rechts, naar links gestuurd te wordenTerwijl sommige jonge vrouwen klaagden over het gebrek aan voedsel en rust, beweerden anderen het Het werd vervuld tijdens de voorbereiding van de wedstrijd.

READ  Défilé du Nouvel an Chinois au Faubourg Saint-Honoré à Paris

Miss France 2022: Wat is het salaris van de kandidaten?

Sommige kandidaten onthulden onverwacht, vooral wat betreft salaris. Volgens hen krijgen ze niet genoeg loon. “Voor het eerst tekenen schoonheidskoninginnen een arbeidsovereenkomst. De krant legde het uit. Ze is echter alsExtra’s“Ze zouden betaald worden.”We kregen € 84 per dag, of € 252 netto in totaal“Iemand die niet werd geïdentificeerd, zei. Voor Joingan Sailard, Miss Champagne-Ardenne 2020, is deze situatie niet normaal.”Waarom ons slechts voor drie dagen betalen?Ik vroeg het eerst.Het contract moet de hele maand beslaan, terwijl we onszelf redden en onze studies, banen en leven opzij zettenZe vervolgde, alvorens toe te voegen:Het ontvangen van geschenken is geen vervanging voor salaris. Bovendien worden we uitgenodigd om het te promoten op onze sociale netwerken. We worden inspirerende vrijwilligers. Het is uitbuiting‘, concludeerde ze.

downloadtool

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen