Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video. Secret Song: De krachtige passie voor Dorothy die de Club Dorothée oprichtte

primair
Dorothy was een van de gasten van “Secret Song” op TF1, zaterdagavond. Een deel van zijn voormalige team van “Dorothy’s Club” heeft een verrassing voor hem in petto.

25 jaar oud, nadat ze de televisie verliet. “Club Dorothée” eindigde op 29 augustus 1997. Maar de miljoenen kijkers die er woensdag, zaterdag of zondag naar keken – volwassenen vandaag – herinneren het zich nog. Als Dorothy al vele jaren zeer zeldzaam is, heeft ze ermee ingestemd om mee te doen aan “The Secret Song”, zaterdagavond om 19:00 uur TF1.

Het principe van de show: de tolk zingt het favoriete lied van elke gast terwijl de familie of vrienden van de gast op het podium arriveren om deel te nemen aan de verrassing.

Voor Dorothy zond de productie eerst een paar foto’s van “Club Dorothée” op het grote scherm, daarna kwamen Dave, Helen Rollet en Bernard Minet, een van de muzikanten van de Les Muscles-groep, om de showcredits en drie nummers van Dorothée’s te zingen. “Aardbeving”, “Make You Wanna Sing” en “Miljoenen vrienden”. Gedurende deze tijd kon Dorothy op het podium Jackie zien, haar trouwe metgezel, en haar ex-danseres, Michelle Chevalier die sprak over wetenschap voor kinderen, dierenarts Michael Klein, die nu 101 jaar oud is. Tv-presentatoren Cyril Feraud en Christoph Beaugrand maakten deel uit van de verrassing.

Deze ontmoeting met Dorothy werd door veel kijkers zo gewaardeerd dat Dorothy een deel van hun jeugd op zijn kop zette.

een #LaChansonSecret Het is onmogelijk om mijn tranen tegen te houden voor de herinneringen aan vroeger met haar # Dorothy, wat een geluk dat we deze onvergetelijke momenten hebben gekend, ik ben zo nostalgisch en zo trots op onze kindertijd, welwillend, positief en authentiek! pic.twitter.com/bdDpBb7ZjN

– Oog van de Lynx (@Laguenille13) 22 januari 2022

“Een ploeg kleine boefjes!” Dorothy heeft haar ex ontslagen toen de verrassing voorbij was. De zangeres werd overladen met lof: “hardwerkend, dapper, genereus” door Helen Rollet, “professioneel” door Jackie. ‘Bedankt, Dorothy, voor alles wat je voor ons hebt gedaan,’ zei Bernard Minnette tegen haar. Dorothy zei dat ze “erg ontroerd” was.

READ  Omar Sy en zijn vrouw Helen schitteren in de chef-kok: een medeplichtige foto van de hoofdkandidaat!

Het kindsterretje, dat 59 Percy heeft vastgehouden, heeft in zijn carrière meer dan 15 miljoen platen verkocht. Na de annulering van “The Dorothy Club” had de gastheer deelgenomen aan de lancering van de lokale zender in Parijs IDF1 Daarna trok hij zich terug uit de televisie. Ze trok zich terug in Normandië en trouwde met haar voormalige assistent Vincent. Een idool voor een generatie, Dorothy is nu 68 jaar oud.