Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Daft Punk: Hoe zou Thomas Bangalter eruit zien zonder zijn helm?

Alsof de Covid-19-crisis niet genoeg was om het moreel van de troepen te ondermijnen, klootzak klootzak, gevormd door Guy-Manuel de Homem Christo en Thomas Bangalter, maakten hun scheiding bekend. Na 28 jaar samenwerking hebben de beroemdste gehelmde mannen ter wereld (nee, niet onze ex-baas) besloten om met alles te stoppen. France 5 zendt de documentaire ongeveer een jaar later uit fucking punk ongeremd Als bonus op vrijdag 21 januari. Hun beslissing, hoewel moeilijk te accepteren, zal hen in staat stellen om weer een beetje normaal te worden. Al die jaren hebben muzikanten hun gezicht verborgen gehouden om niet herkend te worden, wat een handelsmerk is van de makers. alweer. Van de helm tot het masker is er niet veel verschil maar er is genoeg om een ​​glimp op te vangen van het ware gezicht van deze heren. Hun “blootgestelde” uiterlijk is altijd erg opvallend geweest, vooral die van Thomas Bangalter.

Thomas Bangalter heeft al meer dan twintig jaar een relatie met actrice Elodie Bushes, met wie hij samen was Twee kinderen, Tara Jay en Roxanne. Het jonge gezin profiteerde vaak van de goede lucht van Parijs om tijd met het gezin door te brengen. Op deze manier kunnen fans ook de zelden herkenbare lichaamsbouw van een van ’s werelds beroemdste DJ’s in detail observeren. Scherpe waarnemers konden het ook zien in InderdaadQuentin Dubiux-film.

Het uiteenvallen van Daft Punk betekende niet het einde van de carrière van Thomas Bangalter. De 47-jarige muzikant en producer tekende een contract met de Opéra National de Bordeaux om het volgende ballet te creëren: legendes. Een geweldig project dat slechts een paar maanden na het einde van Daft Punk kwam. En voor de grootste fans wordt het resultaat van 1-10 juli 2022 onthuld tijdens optredens in de Bordeaux Foundation. Zelfs zonder helm is Thomas Bangalter niet bang om op volle kracht te gaan.

READ  Tot ieders verbazing en ondanks de fans, wenst Nagui een tweede seizoen voor "The Artist", Telehook France 2, dat op vrijdag eindigde.