Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lot-et-Garonne: Na Marmande en Casteljaloux opent Bistro Régent in Agen

Naast Burger King opent ook de Bistro Regent zijn deuren in de zakenwijk allée de Riols.

Naast het Amerikaanse merk Burger King zal op dit perceel van 10.000 vierkante meter in de allée de Riols, gelegen in de stad Boé, nog een vestiging worden geopend, die daarom een ​​nieuwe zakenwijk in Agenais zal verwelkomen. Dit is Bistro Regent. Het merk Gironde, opgericht door Marc Vanhove, wil zijn ontwikkeling voortzetten in Lot-et-Garonne. Het is al aanwezig in Marmandy en Castelgallux. Agen-Boé wordt de derde locatie in Lot-et-Garonnaise.

Weinig vertraging in zaken

Bistro Régent wil “eenvoudige gerechten serveren in een ontspannen sfeer”. Het is gebaseerd op “lokale producten voor eenvoudige gerechten en zachte gerechten”. Het merk maakt ook verse frites naar wens onder het genot van een hart van rumpsteak of reepjes eendenborst. Anderen geven de voorkeur aan de bistro (rundvlees of zalm).

Emilio Gomez zal het beheer van Stichting Again overnemen. Het gebouw van Bistro Regent is in aanbouw. Op dit moment is er geen definitieve datum voor de opening van de instelling. “Het zal half december of later begin januari zijn”, specificeert de toekomstige franchisegever, “een beetje vertraagd werk door Covid en enkele materiële tekorten.”

In dit restaurant gaan tien tot twaalf mensen werken. Zoals alle restaurants van deze keten – de derde in Frankrijk – zal Agen zeven dagen per week geopend zijn met lunch- en dinerservice.

Te bezetten gebouwen

Dit zakendistrict zal zich de komende weken verder ontwikkelen, met nog circa 800 vierkante meter te vinden. Er staan ​​projecten op stapel om het aanbod in deze business area uit te breiden.

READ  Ocean Fisker arriveert discreet in Frankrijk