Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liverpool: The Reds zijn klaar om 40 miljoen euro op dit solide blok uit Nederland te zetten

In het doelpunt van de Reds deze zomer verlaat de jonge Doniel Malin PSV Eindhoven in de transferperiode.

Na een teleurstellend seizoen voor het trio van Mane Salah Firmino, is Jurgen Klopp vastbesloten om een ​​nieuwe spits te rekruteren om zichzelf meer vooruitzichten te geven in de Premier League en Champions League. Ex-Reds volgt Ravenha, die deze zomer Leeds zou kunnen verlaten voor minstens 40 miljoen euro. Niet genoeg om Liverpool bang te maken, die veel geld zou kunnen verzamelen voor hun tweede keus, Doniel Malin. De 22-jarige spits werd onlangs uitgeschakeld op het EK met Nederland en trok na zijn geweldige seizoen bij PSV Eindhoven (19 goals, 8 assists) de aandacht van Klopp.

Volgens de informatie ontvangen van uitdrukkenLiverpool is al begonnen met de onderhandelingen met de speler en zijn entourage. Tegelijkertijd bevestigde PSV-coach Roger Schmidt aan de media wij Zijn massa zal komend seizoen zeker niet in de Nederlandse competitie staan. “Het is net als in het voetbal, vooral in Eindhoven, we verliezen elk jaar een of twee goede spelers. Het is me al een tijdje duidelijk dat Donyell (Malen) en Denzel (Dumfries) waarschijnlijk vertrekken. Sterker nog, sinds afgelopen zomer ben ik Ik heb dat voor mezelf gezegd, maar als ze blijven, is dat geweldig. Maar we moeten klaar zijn om volgend seizoen zonder de twee te spelen.”

READ  Mbappe onthulde de waarheid over zijn gezondheid