Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Keuzes: Sarabia kwalificeerde zich, maar mist mogelijk de halve finale

Beslissend en scherp tegen Kroatië (5-3, AP) In de ronde van 16 kreeg Pablo Sarabia, die schaars was, een zware rust op het gras tegen Zwitserland voordat hij zijn plaats verliet. Het La Roja-team komt in aanmerking, maar moet mogelijk afzien van een sleutelspeler tot het einde van het toernooi.

Deze keer drukte Pablo Sarabia zijn talent niet volledig uit. hoofdrolspeler in Kwalificatie in het kwartaal door een volledige wedstrijd tegen Kroatië (5-3, AP), De aanslag in Parijs was spookachtig tegen Zwitserland (1-1 Ab, 3-1 in tabs). Beschaamd door de fysieke problemen gaf de vleugelspeler het in de eerste helft op nadat hij zijn best had gedaan, zonder echt succes. Dit uitje zet ook de rest van zijn kampioenschap in twijfel.

Zijn land passeert voor het billboard vanaf 8e Een minuut spelen na een eigen doelpunt van Dennis Zakaria werd een schot van Jordi Alba afgeblokt door een eigen doelpunt van Jordi Alba en viel het in de tweede helft bij een doelpunt van Shakiri na een gezamenlijke fout van Laporte en Torres. Aan het einde van een zeer actieve verlengingsperiode en het redden van een paar hoogstaande deals van Jan Sommer, werd de wedstrijd beslist door penalty’s en won Spanje ondanks twee mislukkingen in vijf pogingen.

Sarabia kromp ineen en liep weg nadat ze terugkwam uit de kleedkamer lock

Keer terug naar Sarabië. De speler van Paris Saint-Germain, die Luis Enrique in 11 wedstrijden hield maar vanaf het begin fysiek in verlegenheid werd gebracht, kon zijn kwaliteiten niet uiten. Ondanks regelmatige flankwisselingen met Ferran Torres, ook aan de zijlijn na het optreden tegen de Kroaten, was het gevaar niet regelmatig op het doel van de tegenstander. het team De Parijzenaar zal ook de score 4-6 geven om te worden vervangen door Dani Olmo, hij is lang.

READ  Tussen Nederland en Nigeria is het beslist!

In Spanje waren de analyses van Sarabia’s wedstrijd zeer mild, waarbij zijn fysieke ongemak als reden voor zijn inactiviteit werd genoemd. Stadion 5 crediteert hem voor zijn ietwat matige prestatie, terwijl voorhoede Ze gaf aan dat 4. Gezien de opmerking die naast haar beoordeling is geplaatst, is het duidelijk dat het belangrijkste element om te onthouden haar blessure blijft: “ Vanaf de tweede minuut zagen we hem mank lopen en lijden aan een fysiek probleem waardoor hij zich niet normaal kon uiten. Hij had een tweede paniek en Luis Enrique verving hem in de eerste helft. Het valt nog te bezien of deze verlegenheid hem ervan kan weerhouden terug te keren naar het veld in de halve finale tegen Italië op dinsdagavond op Wembley (21.00 uur).