Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live uitzending – All-Metz: De formaties liggen neer, Les Gones met een verdediging van vijf man en Cherki op de bank

Live uitzending – All-Metz: De formaties liggen neer, Les Gones met een verdediging van vijf man en Cherki op de bank

Elf OL-team, met een verdediging van 5 man en Shirky op de bank

XI OL: Lopez – Combede, Mata, O’Brien, Diomande, Tagliafico – Alvero, Caqueret, Diawara – Balde, Lacazette.

Alternatieven: Rio, Henrique, Lovren, Akokoko, Lepenant, Cerki, Givinho, Kadewere, Nima.

Na uitgesloten te zijn van de poule die afgelopen zondag op het programma stond tegen Marseille, keert Rayyan Chergui terug op de wedstrijdlijst met als doel zijn doelpunten van dit seizoen te behalen.

Les Gones zullen echter te maken krijgen met de afwezigheid van Corentin Tolisso, die geschorst is vanwege een opeenstapeling van gele kaarten.

De XI van Metz onder leiding van Elisor loopt voorop in de aanval van Metz

11e van Metz: Okidja – Collin, Traore, Herrell, Odul – Jean-Jacques, Kamara, Asoro – Van den Kerkhove, Elisor, Gallo.

OL, eindelijk “verenigd”?

SolidariteitHet woord ligt op ieders lippen na de aanval op hun bus, die afgelopen zondag gericht was op hun coach Fabio Grosso. Gisteren sprak Anthony Lopez over “sterke relaties” en een “verenigde groep achter de coach en de club” die wil profiteren van de gebeurtenissen om “weer op het goede spoor te komen”.

Franse Liga 1 Rode Lantaarn Met drie kleine puntjes is het hem nog niet geluktOL moet terugkeren naar de overwinning, en vooral, tegen een directe concurrent in de race om hun positie te behouden. Vooral omdat de dynamiek ook niet goed is tussen Mesen (16e plaats), die niet meededen Slechts één punt uit de laatste vijf wedstrijden.

“Doel: Onderhoud”, Lyon-supporters tonen kleur

Een paar uur voor de aftrap hieven Lyon-supporters zondag een spandoek voor het Groupama Stadion. Met een duidelijke boodschap “Doel: Onderhoud”. De toon is gezet.

READ  Aulas heeft zijn antwoord op de schokmeter tegen PSG

Rayan Sharqi’s terugkeer naar de groep… breidde zich uit

Fabio Grosso, coach van Olympique Lyonnais, maakte vandaag, zaterdag, zijn selectie bekend voor de wedstrijd van ronde 11 van de Franse competitie tegen FC Metz. Rayyan Chergui keert terug na afwezigheid in de selectie van Olympique tegen Marseille, een wedstrijd die werd uitgesteld omdat de coaches van Lyon met stenen werden verpletterd.

Behalve dat deze uitgebreide groep 25 spelers omvat, en een aantal van hen zal niet binnen een paar uur op de wedstrijdlijst staan.

Grosso wilde geen medelijden met zichzelf hebben

Fabio Grosso sprak vrijdag publiekelijk tijdens een persconferentie, voor het eerst sinds hij een gezichtsblessure opliep aan de zijlijn van de OM-OL-wedstrijd.

De Italiaanse coach van de ploeg van Les Gones stelde hem gerust over zijn gezondheid, maar hekelde de aanwezigheid van fouten in het beveiligingssysteem rond de trip van Lyon naar Marseille.

OL keert na een veelbewogen week terug op het veld

Goedemorgen allemaal ! Na een week van serieuze gebeurtenissen in Marseille, die tot uitstel van de wedstrijd leidden, keert de ploeg van Fabio Grosso, die nog steeds onderaan staat, zondag terug naar het veld in het Groupama Stadion, om te proberen de eerste overwinning te behalen in het Franse League tegen Metz, de zestiende en ging ook een strijd aan om deze te behouden.

De wedstrijd begint om één uur ’s middags, met live commentaar van RMC Sport.