De Belgen zijn weg: Nottingham wint met doelpunt van Uriel Mangala en opnieuw overwinning voor Reims en Will Steele

Nottingham won met een Mangala-goal van Aston Villa (2-0).

Nottingham Forest boekte zondagmiddag een sterke overwinning op Aston Villa (2-0) tijdens de 11e speelronde van de Engelse Premier League. In het klassement blijven de Villans op de vijfde plaats staan ​​(22 punten), terwijl Nottingham nieuw leven inblaast en opschoof naar de twaalfde plaats (13 punten).

Holder Uriel Mangala scoorde direct na rust (47e minuut) het tweede doelpunt van zijn ploeg en speelde de hele wedstrijd. Voor Villa kwam Youri Tielemans in de plaats van Matty Cash (59e plaats) terwijl Leander Dendoncker tegen het einde van de wedstrijd een paar minuten speelde.

Frankrijk

Maxime Bossy, Thomas Fouquet en Thibault De Smet zorgen ervoor dat Nantes onderuit gaat (0-1) terwijl Matz Silz gelijkspeelt tegen Clermont (0-0).

In Frankrijk haalden Will Still en Reims de drie punten terug van hun trip naar Nantes (0-1) voor de 11e speeldag van de Franse competitie. Maxime Bossi verving Thomas Voquet kort na het uur (66), terwijl Thibaut De Smet Saad verving tijdens het laatste kwartier (73).

Tegelijkertijd kwam Straatsburg, dat aan het einde van de wedstrijd nog op tien stond, op gelijke hoogte met Clermont (0-0). Matz Sells startte voor de Elzasser terwijl Maximiliano Cofrez op de bank bleef voor Clermont.

In het klassement bezet Reims de vierde plaats (20 punten), Strasbourg schoof op naar de 12e plaats (12 punten) en Clermont blijft in de rode zone op de 17e plaats (6 punten).

Italië

Genoa verloor onder leiding van Kuni de Winter van Cagliari (2-1).

Cagliari versloeg Genua met Kuni de Winter (2-1) op de elfde speeldag van de Italiaanse competitie. De Genoa-club verloor door deze nederlaag haar plaats in het klassement en zakte naar de vijftiende plaats (11 punten), slechts drie lengtes verwijderd van de tweede plaats. Rode zone.

READ  Wereldbeker Volleybal Dames - Italië versloeg Nederland en behaalde de eerste plaats in Groep A voor België

Duitsland

Wolfsburg teruggebracht tot tien, en Werder Bremen deelde.

Na een geweldige wedstrijd speelden Wolfsburg en Werder Bremen zondag heen en weer (2-2) in de tiende ronde van de Duitse competitie. Met één punt voor elke ploeg blijft Wolverhampton op de negende plaats (13 punten), terwijl Werder drie plaatsen achter staat in het klassement (10 punten).

Na het eerste doelpunt voor de bezoekers van Marvin Daksch (7, 0-1) kwam de reactie van Wolfsburg een half uur later via Vaclav Cerny (37, 1-1). In de tweede helft zette Kevin Paredes Wolves op het uur op voorsprong (59′, 2-1), maar zij zagen de gelijkmaker van Rafael Borre al snel achteruit gaan (65′, 2-2). Wolfsburg schrok aan het einde van de partij toen het na de uitsluiting van Maxence Lacroix (89) op tien kwam te staan.

Sebastien Bornau begon aan de wedstrijd, maar maakte in het laatste kwartier (75e minuut) plaats voor Nicolas Cosa, terwijl de tegenstander Olivier Deman de hele wedstrijd speelde en Seni Lenin aansloot (75e minuut).

Spanje

Ramadani en Almeria keerden zondagmiddag met lege handen terug van Alaves (1-0), ter gelegenheid van de 12e speelronde van de Spaanse competitie.

Alaves kreeg de eerste kans om de score te openen voordat hij terugkeerde naar de kleedkamer, maar Ianis Hagi (ex-Genk) miste de strafschop (45+1). Het was wachten tot het laatste kwartier voordat de bezoekers dankzij Alexander Sedlar (79, 1-0) op voorsprong kwamen.

Larji Ramazzani speelde 87 minuten voor Almería voordat hij werd vervangen door Marciano Sanca.

Een resultaat dat niet in het belang is van de Andalusische club, die onderaan het klassement staat en dit seizoen nog op zoek is naar de overwinning.

READ  Voet OL - OL: Gevigno vond het erger dan de kou in Frankrijk - Olympique Lyonnais

Holland

In Nederland verloor Fortuna Sittard van BEC Zwolle (2-0)? Milan Robberechts speelde 45 minuten.

Fortuna Sittard verloor in de 11e speelronde van de Nederlandse competitie van BEC Zwolle (2-0). In het klassement staat Fortuna met tien punten op de twaalfde plaats, twee punten achter Volendam, dat voor het eerst degradeerde.

Op de bank aan het begin van de wedstrijd kwam Milan Roberts in het veld na terugkeer uit de kleedkamer in de plaats van Marko Lazetic.