Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live transferwindow: FC Brugge formaliseert nieuwe rekruut

Data transferperiode

Duitsland: Van 1 juli tot 31 augustus

Engeland: 9 juni – 31 augustus

België: Van 15 juni tot 31 augustus

Spanje: van 1 juli tot 31 augustus

Frankrijk: 9 juni – 31 augustus

Italië: van 1 juli tot 31 augustus

Nederland: Van 9 juni tot 31 augustus

rode Duivels

Dit werd bekend gemaakt door onze collega’s van de Franse krant L’Equipe Aaron Lea Isica Zal Toulouse verlaten voor Engels D2. De Belgische Onder-21 international zal de komende uren worden overgeplaatst naar Barnsley (het Kampioenschap). Het transactiebedrag is niet verzonden. De Belg arriveerde in 2018 in Toulouse.

Vervoer in België

Brugge FC heeft een aankondiging geformaliseerd die we u een paar dagen geleden hebben gegeven: Aankomst Tibo Persin. De 19-jarige puck verliet Brugge in 2018 om zich aan te sluiten bij de jeugdclub Inter Milan. U krijgt toegang tot Brugge in de vorm van een lening van één jaar met aankoopoptie waarvan de waarde niet wordt bekendgemaakt.

Externe overdrachten

PSG heeft te veel keepers. Na het aantrekken van de Italiaan Donnarumma heeft PSG nu maar liefst vier keepers met Keylor Navas, Sergio Rico, Alphonse Areola en Gianluigi Donnarumma. Om de grootte van zijn edelsteen een beetje te verkleinen, leen de kapitaalclub Alphonse Areola in Westham. De Franse doelman wordt voor een jaar uitgeleend met een optie tot koop.

De Spaanse club maakte bekend dat Dani Carvajal zijn contract bij Real Madrid heeft verlengd tot 2025.

READ  De trieste onthulling van Andre Onana over zijn dopingverbod