Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ligue 1, voorbereidingswedstrijd – veelbelovende doelpuntenmaker: Conrad de la Fuente schitterde tijdens de voetbalwedstrijd – Saint-Etienne (2-1)

Voor de voorlaatste voorbereidingswedstrijd voor Olympique de Marseille, die eindigde met een overwinning op AS Saint-Etienne (2-1), besloot Jorge Sampaoli te vertrouwen op de zomerrekruten. Zo beleefden William Saliba, Matteo Guendouzi en Conrad de la Fuente hun eerste termijn onder hun nieuwe shirt.

Het is een understatement om te zeggen dat de jonge Amerikaan werd omgekocht voor zijn talent. Als Alvaro Gonzalez, een van de teamleden, op de laatste momenten succes verliest, moeten we toegeven dat we vooral De la Fuente op de grond zagen voor de Groenen die ondanks hun beperkingen goed weerstand boden.

vriendschappelijke wedstrijd

OM wint over de draad maar verliest Mandanda

7 uur geleden

Conrad de la Fuente, een overloper uit Barcelona deze zomer, die net zijn 20 jaar had gevierd, maakte ook snel zijn opwachting en liet op het scorebord de start van het ontwerp van OM zien. In het openingsdoelpunt liet hij zijn techniek spreken met een prachtige reeks: controle over de pivot, gevolgd door een droog schot met links dat de doelman van Saint-Etienne vanaf de tweede minuut op zijn plaats hield.

Sommigen zullen jeugdige roekeloosheid uitlokken, anderen zullen hiervoor opportunisme, durf en realisme zien. Dit belooft duidelijk veel goeds voor de toekomst.

De perfecte speler voor het Sampaoli-systeem?

Want nadat hij Marseille op het goede spoor had gezet, bleef de Amerikaanse international (keuze 1) zich laten zien, zonder zich helemaal te verstoppen. Het komt samen met een uitstekende soir, ses partenaires n’ont jamais hésité à le solliciter dans son couloir gauche, où il a souvent laisse sur place son vis-à-vis, au grootmoeder d’un Nemanja Radonjic Comparison.

READ  Joao Cancelo positief voor Covid-19 en een europakket!

Zijn versnelling deed pijn aan de verdedigers van Stefano, die alle moeite van de wereld deden om het in te dammen, zoals een grensoverschrijding door Evan Macon in zijn gebied (31). Karim de la Fuente in zijn genereuze inspanningen, zijn benen lijken in brand te staan, en dit is het soort uitvoering dat de aandacht zal trekken van Sampaoli, wiens spelprincipes deze vereiste en deze superioriteit over hemzelf eisen. Tegenover Saint-Etienne heeft Hope misschien veel dozen doorgesneden.

Dit is meer waar omdat de Amerikaanse speler niet alleen interessant is in zijn overdaad of in zijn vermogen om snel naar puistjes te haasten. In het laatste gebaar zagen we hem, naast zijn koelbloedige doelpunt, vaak de juiste beslissing nemen, vooral met achterpasses in het juiste tempo (11, 39, 62) of uitbetaalde gevaarlijke posities (67).

Deze duidelijkheid zal waarschijnlijk zijn coach bevallen, wiens spelplan al heel duidelijk lijkt: zorgen voor snelle transfers met hoge druk, weinig balaanrakingen en maximale efficiëntie. In deze wedstrijd tegen Saint-Etienne toonde Conrad de la Fuente kwaliteiten die passen bij de discipline die Sampaoli dierbaar is. Het is aan hem om die te benutten om het nieuwe OM te winnen.

‘In Parijs 2024 zullen clubs hun spelers moeten opgeven en zal de druk heel intens zijn’

vriendschappelijke wedstrijd

OM – Saint-Etienne (2-1): Guendouzi straalt, Alvaro van smaak

9 uur geleden

vriendschappelijke wedstrijd

Parijs sluit voorbereiding af met gelijkspel bij Sevilla

Gisteren om 20:09