Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – PSG: ‘Je praat nooit over voetbal’, de enorme tirade van Galtaire op Conf’

LIVE – PSG: ‘Je praat nooit over voetbal’, de enorme tirade van Galtaire op Conf’

Dit is het einde van deze intense persconferentie

Het begon met een grote tirade van Galtier, die het zat was om commentaar te geven op verschillende niet-sportieve zaken en die probeerde opnieuw controverse te krijgen over de PSG-OM-wedstrijd. Een wedstrijd waarin hij kan doorschuiven naar een verdediging van 4 spelers en mogelijk afhankelijk is van de terugkeer van Leo Messi.

Past de verdediging zich aan bij afwezigheden?

“Ja, het is mogelijk.” Eerder in Assiut sprak Galtier over de mogelijkheid om over te schakelen naar 4-4-2 om de afwezigheid van Sergio Ramos en een blessure van Kimpembe op te vangen. Er is een idee over het onderwerp. Gaan we een viermansdefensie in en stellen wat er gebeurt nog wat hoger bij. Sinds de dag na de wedstrijd van Benfica denken we hierover na in termen van onze spelers, hun kenmerken, maar ook in relatie tot Olympique de Marseille, die met grote kracht drukken en de uitgang van de bal verstoren.

Te veel druk?

Het is niet stressvol voor mij, maar het is vervelend. Het is vervelend voor mij om niet over voetbal en mijn werk te praten. Mijn passie is voetbal, wedstrijden winnen en zo ver mogelijk gaan in competities. Ik heb geen enkele druk op dit gebied, maar ik let wel op wat het kan veroorzaken voor mijn groep. “

In Galtier Marseille voor de klassieker

Ik ben de coach van Paris Saint-Germain en daar ben ik trots op. We zijn erg gefocust op wat we moeten doen. We moeten ervoor zorgen dat we een geweldig spel, ritme en kwaliteit van de wedstrijd leveren en onze fans blij maken. We zullen ervoor zorgen dat ze hen een plezierige wedstrijd bezorgen en dat ze trots zijn op hun team.”

Op voorwaarde van Messi

“Leo is aan het werk, hij trainde vanmorgen normaal, maar we zullen zien hoe hij reageert op de sessie.”

READ  Uruguay en Zuid-Korea neutraliseren elkaar na een droevige scène

“Ik geef je geen les”

“Maar misschien kunnen we de conferentie weer op de atleet richten. Het gaat goed met hem in de kleedkamer. We kussen elkaar misschien niet elke dag, maar het gaat goed met hem. En beter dan waar dan ook.”

Galtier weigert commentaar te geven op informatie van Mediapart

“Ik zal nergens commentaar op geven. Ik heb spelers die zich heel snel voorbereiden op deze zeer hoge top.”

De drukte van Big Galtaire

De vraag heeft betrekking op alle sportieve en niet-sportieve problemen waarmee Christoph Galtier en het Mbappe-probleem worden geconfronteerd.

Galtaire’s luidruchtige reactie:

“Het eerste is dat je controle, ervaring en een bepaalde leeftijd moet hebben om dit alles zoveel mogelijk te beheersen. Wat ik je wil zeggen is dat je nooit met mij over voetbal praat. Ik ben hier, ik ben de coach van PSG, daar ben ik trots en blij mee, en uiteindelijk realiseerde ik me dat we wedstrijd na wedstrijd, conferentie na conferentie, over 1m30 voetbal moeten praten tijdens een conferentie van 10 minuten.”

“En alles wat ik je kan vertellen is, je gelooft me niet omdat je het tegenovergestelde schrijft, je zegt het tegenovergestelde. Ik zeg je dat de dingen goed gaan, ze zijn verenigd en je schrijft het tegenovergestelde. Ik ben er niet om commentaar te geven op de geruchten. Over Kylian waren er geruchten die in de middag van de wedstrijd naar boven kwamen, Kylian was de beste reactie, hij presteerde goed, de beste speler van de wedstrijd. Ik, ik heb veel fouten, maar ik ben erg eerlijk, ik lieg niet tegen je. Om je te antwoorden Kylian, nee, ik heb niet over het gerucht gesproken, ik zag Kylian heel serieus over de voorbereiding van Zeer geïnvesteerd.’

Nu gaan we over een paar minuten naar de persconferentie

Vragen zijn waarschijnlijk meer “insider”.

“Laat het een ritmische, geëngageerde wedstrijd zijn”

“Maar het is nog steeds een geweldige voetbalwedstrijd met een overwinning in de sleutel”, is Galtiers verlangen naar de klassiekers tegen OM.

READ  Yuri Tillmans blij om Demons te vinden: 'Ik zal de lucht kunnen veranderen na een gecompliceerde seizoensstart'

Grote voorspelling voor de wedstrijd in Marseille

“We hebben nog niet met de spelers gesproken, maar morgen zullen we met hen praten over trots, over het behalen van een geweldige overwinning zodat onze fans trots kunnen zijn op ons team.”

Christoph Galtier confronteert de media van de club

Daar valt niet over te twisten, Galtier pakt het zeer hoge gemiddelde van 4 wedstrijden in 10 dagen. “Het veroorzaakt vermoeidheid, blauwe plekken en bepaalde blessures, je moet heel waakzaam zijn om te herstellen, maar zonder rust te hebben. Er is ook mentale vermoeidheid, wat stress genereert, vooral omdat de resultaten van onze laatste wedstrijden niet aan onze verwachtingen voldeden. hetzij voor de resultaten of het spel.”

Messi is aanwezig bij groepstraining

Messi is terug van een blessure. De PSG-foto’s zijn enigszins onthullend van de groepstraining die vrijdagochtend achter gesloten deuren plaatsvond. Een van de foto’s toont Lionel Messi met de bal voor Marco Verratti en Warren Zaïre Emery.

RMC Sport maakte midweekse bekend dat Paris Saint-Germain zaterdag een besluit neemt over deelname van de Argentijn aan de Clasico tegen OM.

Messi verloor woensdag de receptie van Benfica in de Champions League.

Paris Saint-Germain verheft zijn stem in het licht van geruchten

Verschillende bronnen in de buurt van de club geven aan dat de geruchten over de verzwakking van Nasser Al-Khulaifi en de komst van een gezant en hulp van Qatar voor de schoonmaak complete onzin zijn.

De club is gewoon verbluft door het lawaai van de afgelopen dagen, allemaal gebaseerd op geruchten, briefings en memo’s, zonder enige inhoud – en waar de beschuldigingen en het verhaal bijna elke minuut veranderen, de helft van de tijd volledig in tegenspraak met elkaar.

“Het ene moment is de president zeer toegewijd, het volgende moment lijkt hij er nooit te zijn. Het volgende moment gaat Mbappé morgen naar Liverpool, dan naar Real Madrid. Misschien is het – om de volgende maan te zijn. Helaas hebben we van tijd tot tijd hebben deze aanvallen, die bewijzen dat het allemaal complete onzin is. De club blijft zijn zaken regelen, het team heeft geen enkele wedstrijd van het seizoen verloren, het kwam daar niet eens in de buurt en we negeren de hysterie”, voegt een bron toe naar de club.

READ  Davis Cup: Australië en Finland kwalificeerden zich, terwijl Canada en Tsjechië zich feilloos kwalificeerden

Volgens onze informatie verstoren echter verschillende situaties het dagelijks leven van de club. Het was een aantal dagen zwaar in de fabriek.

(AP en FH)

Galtier in conf ‘om 13.00 uur

Christophe Galtier zal een persconferentie bijwonen, en de Parijse coach, comfortabel in zijn contacten, zou een zware reeks vragen over een verscheidenheid aan onderwerpen kunnen verwachten. Het is duidelijk dat het zondag een schok zal zijn tegen OM, misschien tot een speciale smaak voor hem, een inwoner van Marseille.

Ook mag hij niet ontsnappen aan vragen over Kylian Mbappé’s wens om de club te verlaten, noch over wat Mediapart onthulde over het “digitale leger” dat erop gericht was destabiliserende campagnes te lanceren tegen spelers (waaronder Mbappe en Rabiot) of de media op sociale netwerken die verondersteld werden in opdracht te worden gegeven. door de Parijse club.

Training om 11 uur.

De spelers van Paris Saint-Germain hebben aanstaande vrijdag om 11.00 uur een afspraak om te trainen in het Camp des Loges. Dit zal achter gesloten deuren gebeuren wanneer het regelmatig gedurende 15 minuten wordt geopend voor de pers.

Goedemorgen allemaal

Welkom bij de livestream om de informatie te volgen van de persconferentie van PSG en Christophe Galtier, aanstaande vrijdag vanaf 13 uur, twee dagen voor de schok tegen OM, zondag (20:45 uur, de elfde speeldag van Ligue 1).