Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Nantes-PSG: Fabio gestuurd, PSG in een leunstoel

Het zou in Wenen moeten uitkomen

Na de klap die Fabio heeft gekregen, gaat Vittiña op de grond liggen en vraagt ​​om wisselgeld. Renato Sanchez zal hem vervangen als de middenvelder op een brancard ligt.

De rode kaart voor FABIO!

Een stevige klap voor Nantes met een sterke interventie van Fabio op de knie van Vitina! De scheidsrechter vraagt ​​niet om de video en geeft de rode kaart!

De voorspelling van Lafont is perfect!

Nantes verdediging in een grote onbalans van het doel! Hakimi vindt Messi op de rand van buitenspel en keert Mbabi terug! Lafont interfereert en onderschept het centrum!

Wat een geweldig doelpunt van MBAPPÉ!

Paris speelt tegen Messi, die de verdediging perfect fixeert en Mbappé! Parijse spits zet Lafont onder de bar fascia! Van 1 naar 0!

Marquinhos mist het frame!

Weer een enorm werk voor Parijs in de hoek! De bal keert terug naar de verre paal en Marquinhos stuurt een schot dat flirt met de paal!

Lafont is al erg hot!

Omzeil Mbappe, die een voorzet naar Danilo stuurde! De Portugees vervolgt met een platvoetige trap met één aanraking en Lafont geeft die terug!

Het warmt op voor het Parijse doel!

Ingehaald door Appiah die perfect gepositioneerd is in het strafschopgebied! Fabio duikt op en stuurt de bal over het doel van Donnarumma!

Mutosami-hit!

Lange bal voor Mohamed die, met zijn rug naar het doel, Moussaumi perfect aflevert! Hij bereikt snel het midden en stuurt een zwaar schot met links.. Boven!

Aanstekers van het podium gegooid

Corner voor Paris Saint-Germain Maar de supporters van Nantes gooiden aanstekers van de tribunes… De wedstrijd lag 3-4 minuten stil. Gesprekken tussen Galtier en Komboaré en afgevaardigden aan de zijlijn.

READ  Real Madrid heeft al een ander plan in gedachten om Erling Haaland aan te trekken!

Messi krijgt de hoek

Messi wordt eindelijk gevonden op 30 meter en de Argentijn probeert een afstandsschot! Het is aangesproken en zal een hoek zijn!

Castellito is erg agressief

Jean-Charles Castellito komt de eerste Mbappe-bal drukken om hem zijn aanwezigheid te laten weten. Hij steelt zelfs de bal!

NANTES-PSG Kick-off!

En laten we naar deze Nantes-PSG gaan! Paris kan de eerste plaats in het toernooi heroveren als ze winnen en hetzelfde aantal punten hebben als OM!

We herinneren je eraan dat Neymar vanavond op de bank zit

Neymar was beslissend in zijn laatste 13 wedstrijden voor Parijs in alle competities (17 goals, 9 assists), de langstlopende reeks van zijn carrière in Europa.

We zullen vanavond op de prachtige Lafont moeten rekenen

Nantes bleef in 22 wedstrijden zonder nul tegen Parijs in de Ligue 1 (53 doelpunten in totaal), hun langste droogte tegen een elite-tegenstander. De laatste keer dat de Canarische Eilanden de nul hielden tegen de hoofdstadclub op L1 was op 25 februari 2006 (0-0).

Kan hij deze prestatie vanavond herhalen?

Nantes heeft 2 van hun 3 Ligue 1-duels tegen Parijs gewonnen sinds Antoine Compoire op de bank zat: in maart 2021 in Parc des Princes (2-1) en afgelopen februari in La Beaujoire (3-1). Daarvoor hadden de Canarische Eilanden slechts één van de 15 wedstrijden gewonnen die ze tegen Paris Saint-Germain hadden gespeeld sinds hun terugkeer naar niveau 1 (2013/14) en verloren in de andere 14 wedstrijden.

Samenstelling van Paris Saint-Germain en Neymar op de bank!

Donnarumma – Danilo, Marquinhos, Kimpembe – Hakimi, Fitinha, Verratti, Bernat – Messi, Mbappe, Sarabia

READ  Live Olympische Spelen (7e): Reiner hit! ochtend ramp

Dus Neymar is een invaller, Sarabia is degene die vooraan begint met Messi en Mbappé

Nantes elf

Rookie Ganago van de bank

Grijs Paris Saint-Germain FC shirt

Blijf buiten, Parijs speelt in grijs

Compoire baalt van transferwindow

Antoine Compoire voelt een zekere frustratie: die van de overgangsperiode van Nantes, die nog steeds de komst van Janago in het thuisdistrict ziet.

Vertrek om 21.00 uur.

De wedstrijd van zaterdag tussen Nantes en Paris Saint-Germain in La Beaujoire. Vertrek om 21.00 uur.