Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Covid-19: Nieuw-Zeeland breidt nationale inperking uit

20.000 “gezondheidsarmbanden” verdeeld in Lille door de Traders Guild

Een apparaat van armbanden om de stroom in bars en restaurants te “liquideren” Toen de controle op de gezondheidskaart was ingesteld in Lille, waar al 20.000 armbanden waren besteld, hoorden we vrijdag van Groupement des Traders in de stad.

De provincie vertelde AFP dat het instemde met dit initiatief “dat met name de identificatie van klanten op het balkon en in de bar moet vergemakkelijken en de naleving van de voorschriften moet bevorderen, en zo moet bijdragen aan de preventie van de epidemie” en “daarom verwelkomen we het “. .

In Lille komt het initiatief van Groupement des Dealers de Lille, dat 200 leden heeft en al een bestelling heeft ontvangen voor 20.000 armbanden, “voor minder dan 5 cent per stuk”, aldus de voorzitter, Geneviève Dubuisson. Er zijn al ongeveer vijftien bars en restaurants bij betrokken, en de uitdaging is om het voor klanten gemakkelijker te maken om in en uit te stappen en het personeel dat wordt toegewezen aan controles te verminderen.

De armband, “niet-overdraagbaar, genummerd en elke dag een andere kleur”, staat op naam van de instelling en vormt op geen enkele manier “een sleutel tot de overgang van rails naar rails” die het specificeerde. Het wordt ‘om de pols gehangen’ van klanten na vertoon van de gezondheidskaart en is voorzien van twee QR-codes die het ‘balkmenu of website’ van de instelling en groepslocatie aangeven.

De epidemie stopte deze week met versnellen over de hele wereld

De Covid-19-pandemie versnelt deze week niet meer over de hele wereld, hoewel de uitbraak in Noord-Amerika voortduurt: hier zijn de verrassende wekelijkse ontwikkelingen, overgenomen uit de AFP-database.

Met 643.100 dagelijkse besmettingen geregistreerd in de wereld deze week, kwam de index op hetzelfde niveau als de vorige week, volgens een AFP-rapport dat donderdag stopte. De epidemie heeft zich sinds half juni opnieuw verspreid, dankzij een zeer besmettelijke delta die in veel landen de meerderheid is geworden.

READ  Taliban wordt geconfronteerd met opdrogen van internationale financiële stromen

Een belangrijke indicatie is echter dat het aantal gediagnosticeerde gevallen slechts een fractie van het werkelijke aantal infecties weerspiegelt, en vergelijkingen tussen landen moeten voorzichtig worden gemaakt, aangezien het testbeleid van land tot land verschilt.

De Israëlische premier ontving een derde dosis van het vaccin

De Israëlische premier Naftali Bennett ontving vrijdag een derde dosis van het coronavirusvaccin en drong er bij mensen op aan het na te streven na het verlagen van de minimumleeftijd voor een boosterdosis tot 40 jaar, tegen de achtergrond van toegenomen vervuiling. Naftali Bennett, 49, is volgens zijn kantoor de eerste wereldleider die een boosterdosis krijgt.

“Als je met een derde dosis gevaccineerd gaat worden, kunnen we de vierde sluiting vermijden”, zei Naftali Bennett voordat je werd gevaccineerd in een openbaar ziekenhuis in Kfar Saba (midden). “We zien zeker een grote werkzaamheid voor vaccins, en dat is de manier om het virus te elimineren.”

En om de verspreiding van het virus tegen te gaan, besloot het ministerie van Volksgezondheid donderdag om de minimumleeftijd voor het ontvangen van een derde dosis van het vaccin te verlagen tot 40 jaar, vooral van het gigantische farmaceutische bedrijf Pfizer / Bioantek.

Experimentele behandeling met AstraZeneca effectief in het voorkomen van Covid-19

Vrijdag maakte de Anglo-Zweedse geneesmiddelengroep AstraZeneca bemoedigende resultaten bekend van de behandeling tegen Covid-19, die het mogelijk maakt om het risico op het ontwikkelen van een symptomatische vorm van de ziekte bij kwetsbare patiënten aanzienlijk te verminderen.

Deze antilichaambehandeling, codenaam AZD7442, is niet eerder effectief gebleken bij mensen die al aan het virus zijn blootgesteld.

Maar door het te beheersen voordat het in contact komt met het virus, zijn de resultaten binnen, legt AstraZeneca uit in een verklaring.

In dit geval vermindert het het risico op het ontwikkelen van een symptomatische vorm met 77%, volgens fase 3-gegevens, dat wil zeggen grootschalige klinische onderzoeken die zijn ontworpen om de veiligheid en werkzaamheid ervan te meten.

AstraZeneca meldt dat er geen ernstige gevallen van Covid-19 of overlijden zijn geweest.

READ  Covid-19 kraampjes in Mumbai, maar staan ​​overal in India in brand

Deze onderzoeken, uitgevoerd in Spanje, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, omvatten 5.197 deelnemers, van wie 75% comorbiditeiten vertoonden. De behandeling werd gegeven door middel van intramusculaire injectie.

Nieuw-Zeeland verlengt nationale lockdown

Nieuw-Zeeland verlengde vrijdag de blokkade van de hele archipel in een poging de Covid-19-epidemie te stoppen als gevolg van de deltavariabele die zich van Auckland naar de hoofdstad Wellington verspreidde.

Premier Jacinda Ardern heeft aangekondigd dat de driedaagse nationale lockdown, die van vrijdag op zaterdag van de ene op de andere dag zou worden opgeheven, met vier dagen wordt verlengd. Ze zei dat de autoriteiten probeerden de omvang van de epidemie te beoordelen nadat deze week de eerste lokale zaak in zes maanden opdook, en drong er bij de inwoners op aan waakzaam te zijn.

Jacinda Ardern zei dat alle zaken, inclusief die van Wellington, met elkaar verbonden zijn, wat minder zorgwekkend is.

“Dit betekent dat we ons allemaal ‘aangedaan’ beginnen te voelen en verwelkomen we dat ‘in dit stadium geen niet-aangegeven gevallen zijn geregistreerd'”, zei ze.

Voor het eerst in zes maanden registreerde Nieuw-Zeeland op 17 augustus zijn eerste lokaal geproduceerde COVID-19-geval.

Een kwart van de ernstige vormen is te wijten aan een genetisch of immuundefect, volgens verschillende onderzoeken

Kennis over COVID-19 Het wordt steeds zichtbaarder. De krant Public Aid – Hôpitaux de Paris (AP-HP) merkte donderdagavond op, In een persberichtVolgens twee nieuwe onderzoeken kan een kwart van de ernstige vormen van het virus worden verklaard door een genetisch of immuundefect.

Deze twee nieuwe publicaties verschenen donderdag in het magazine Immunologie Het is het resultaat van een internationale samenwerking onder leiding van onderzoekers van Inserm, opvoeder-onderzoekers van de Universiteit van Parijs en clinici van AP-HP in het Laboratorium voor Menselijke Genetica van Infectieziekten.

€ 2 miljard om vaccins te kopen in 2022: wat is het doel van al deze doses?

Het kabinet plant een budget van slechts twee miljard euro voor de aanschaf van nieuwe doses volgend jaar, ofwel zo’n honderd miljoen stuks. Te veel als we ervan overtuigd zijn om de meest fragiele terug te roepen, zoals momenteel gepland. Dus, wat is het doel van het gebruik van deze drankjes? Uitleg elementen.

READ  Victor Paparico werd veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf wegens corruptie

Meer dan 300 gezondheidswerkers reizen op vrijdag naar West-Indië

Meer dan 300 gezondheidswerkers zullen vrijdagmiddag van de luchthaven Parijs Orly naar Martinique en Guadeloupe reizen, hun ziekenhuizen verzadigd met Covid-19-gevallen.

Volgens een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid zullen zorgverleners de teams die al ter plaatse zijn “ondersteunen” en “overnemen”.

Dezelfde bron merkt op dat de directeur-generaal van Volksgezondheid, Jerome Salomon, aanwezig zal zijn in Orly “om de “professionals” te bedanken en te begroeten die werden gemobiliseerd voor de nationale solidariteitsinspanningen jegens West-Indië.

De luchtbrug die is opgezet om West-Indische ziekenhuizen te ontlasten, is al uitgevoerd door twee bewegingen: 240 artsen, verpleegkundigen en ambtenaren vertrokken op 10 augustus, daarna ongeveer 120 afgelopen dinsdag, nog steeds “eerlijk verdeeld” tussen Guadeloupe en Martinique, aldus het ministerie.

Meer dan 2.000 patiënten blijven in kritieke zorg

Het aantal gehospitaliseerde Covid-19-patiënten in intensive care-diensten blijft boven de 2.000, volgens gegevens die donderdag door gezondheidsautoriteiten zijn vrijgegeven.

Met 186 mensen die in de afgelopen 24 uur op de intensive care zijn geplaatst, ontvingen de intensive care-diensten op donderdag 2.049 patiënten (2054 op woensdag).

Deze indicator, die nauwlettend wordt gecontroleerd door gezondheidsautoriteiten, daalde op 7 juli tot minder dan 1.000 patiënten. Ook het aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen met 10.392 patiënten met COVID-19 (10.336 woensdag) waarvan 976 binnen 24 uur.

Tussen woensdag en donderdag stierven 127 Covid-patiënten in Franse ziekenhuizen (112 vermeld op woensdag), wat het totale aantal doden op 113.182 brengt sinds het begin van de uitbraak.

Hallo en welkom in dit leven

Volg hier de laatste informatie over de Covid-19 epidemie