Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee Maradona-dochters ontkennen dat ze de ex-advocaat van hun vader hebben lastiggevallen

Twee van Diego Maradona’s dochters, donderdag, ontkenden beschuldigingen van de vermeende digitale intimidatie van advocaat Matias Morla, de eigenaar van de rechten op het Maradona-handelsmerk, die zij beschuldigden van fraude. Tijdens een hoorzitting op afstand voor de Vierde Kamer van de rechtbank van Buenos Aires, waar ze reageerden op de klacht van Mai Morla, een voormalige vriend van hun vader die in november stierf, hielden Dalma en Giannina Maradona zich aan de verklaringen van hun advocaten.

“Het is duidelijk dat mevrouw Dalma Maradona en Giannina Maradona al enkele jaren te lijden hebben onder de minachting van de publieke opinie, niet alleen op de netwerken, maar ook op televisie en in de geschreven pers van de persoon die nu probeert de situatie goed te keuren als slachtoffer.”, werd door de advocaat van de dochters van het Argentijnse voetbalidool naar de rechtbank verwezen, waarvan een kopie door de pers werd verkregen. De twee oudste dochters van Diego Maradona, geboren uit zijn verbintenis met Claudia Villavini, zijn in conflict met Matthias Morla over het gebruik van het merk Maradona.

Afgelopen vrijdag heeft de Nationale Straf- en Correctionele Beroepskamer Morla toestemming gegeven voor het hervatten van marketingnamen, bijnamen en bijnamen die verwijzen naar de beroemde wereldkampioen: Maradona, De10s, El Dies, La Mano de Dios (Hand van God) en El Diego. Op 31 maart werd hij door de rechtbanken aangehouden voor gebruik in de vermeende frauduleuze en frauduleuze administratieve procedures die waren aangespannen door Dalma en Giannina.

READ  Duizenden Bolsonaro-aanhangers demonstreren tegen het elektronische stemsysteem