Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Covid-19: Canada keurt Pfizer-BioNTech-vaccin voor tieners vanaf 12 jaar goed

Top 14

Clubvoorzitter Jackie Lorenzetti vertelde woensdag aan AFP dat “ongeveer dertig spelers” in Racing 92 een eerste injectie van een vaccin tegen het Covid-19-virus hadden gekregen, met de resterende doses aan het einde van de dag in een vaccincentrum, wat de informatie van L. ‘Equipe. .

“In alle vaccinatiecentra komt het voor dat er ’s avonds doses beschikbaar zijn en als we ze niet gebruiken, ze verouderd zijn. Dus vroegen we de gouverneur (Hauts-de-Seine) die ons zelfs’ s avonds zijn goedkeuring gaf. , alleen als de doses zijn verstreken, kunnen we voorrang geven aan onze spelers. ”, legde de heer Lorenzetti uit.

“We zijn ongeveer dertig spelers (die een dosis hebben gekregen). We stoppen vanavond met vaccineren omdat we dit weekend (zaterdag tegen Clermont) een wedstrijd hebben, uit voorzorg tegen mogelijke bijwerkingen”, voegde de voorzitter van Ile-Club de France toe. Hij zei dat de spelers de eerste dosis van het Pfizer-vaccin kregen.

Het vaccinatiecentrum in de La Défense Arena in Parijs, waar de spelers de doses ontvingen, is een schuur in Nanterre waar racers hun wedstrijden op hun thuisveld spelen. Het is maandag geopend.

READ  Binnenkort opent een nieuw McDonald's-restaurant in Toulouse: we vertellen je waar en wanneer