Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lionel Messi’s grote aankondiging over de Olympische Spelen van 2024!

Lionel Messi’s grote aankondiging over de Olympische Spelen van 2024!

“Ik sprak met Leo en we spraken af ​​om snel te hervatten. Het seizoen is net begonnen bij Inter Miami en hij heeft nog tijd om deel te nemen aan de wedstrijden, vooral omdat hij ook de Copa America heeft gewonnen om te zien of hij echt de energie zal hebben die nodig is om daar te zijn”.. Dit is wat Javier Mascherano, de coach die de leiding zal nemen over het Argentijnse Olympische team, onlangs bekendmaakte. Terwijl twee van de drie Joker-plaatsen al gegarandeerd zijn voor Nicolas Otamendi en Julián Alvarez, was ook de terugkeer van Pulga naar de Franse hoofdstad gewenst.

De rest volgt na deze aankondiging

Ja, maar hier is hij, tijdens een interview met spnDe voormalige speler van Barcelona en Paris Saint-Germain nam zijn definitieve beslissing en besloot uiteindelijk niet deel te nemen. “Ik heb met Mascherano gesproken en de waarheid is dat we de situatie onmiddellijk begrepen.”Hij won eerst acht keer de Ballon d’Or voordat hij zijn selectie rechtvaardigde. “Het is een lastig moment omdat de Copa America (van 20 juni tot en met 14 juli) begint en ik twee tot drie maanden op rij weg ben bij Inter Miami.” Bovenal kan ik op deze leeftijd ook niet alles spelen, ik moet de momenten zorgvuldig kiezen, het zal erg moeilijk zijn om twee toernooien achter elkaar te spelen..

Voor lezen
Olympische Spelen 2024: Thierry Henry verbindt zich met Ryan Cherqui

Messi verlaat de Olympische Spelen!

Na het winnen van de gouden medaille in 2008 in Peking keert Lionel Messi deze zomer niet terug naar Parijs, maar concentreert hij zich liever op het Copa America-toernooi, dat hij voorbereidt om te spelen met Albiceleste in de Verenigde Staten. “Ik had het geluk om met Mascherano deel te nemen en ook de Olympische Spelen te winnen. Het was een van de grootste sportervaringen geweldig dat ik de kans heb gehad om het mee te maken.” “Ik hoop dat alle jonge mensen die er net als ik naartoe gaan het zullen waarderen en ten volle zullen ervaren, want het is bijzonder en anders dan al het andere.”Hij wilde de 36-jarige ook erbij betrekken.

De rest volgt na deze aankondiging

Nu in de kleuren van Inter Miami zal de huidige wereldkampioen, met 14 goals en 11 assists in 15 wedstrijden in alle competities, met zijn gezin proberen een nieuwe trofee in de wacht te slepen, maar zal daarom de reis van zijn landgenoten in de Franse competitie volgen . hoofdstad. Na deze aankondiging zou Javier Mascherano op zijn beurt kunnen besluiten de laatste plaats te geven aan Emiliano Martinez, het laatste bastion van Aston Villa en… “Klaar om te vechten” Met de Engelse club om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Parijs 2024.

READ  Paris Saint-Germain leidt vertrek niet af bij keuze Lionel Messi en Leandro Paredes

kroeg. de
updaten