Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het zal moeilijk worden om Nederland te verslaan”, waarschuwde De Ligt.

“Het zal moeilijk worden om Nederland te verslaan”, waarschuwde De Ligt.

Verdediger Matthijs de Ligt waarschuwde donderdag dat Nederland, dat zondag tegen Polen speelt voordat het in de groepsfase tegen Blauw-Zwart speelt, “moeilijk te verslaan” zal zijn tijdens het EK van 2024.

“We hebben veel spelers die voor Europese topclubs spelen en relatief weinig spelers in de Eredivisie”, aldus de verdediger van Bayern München, die “veel zegt over het niveau waarop we spelen.”

• Lees ook: Laatste dans thuis door Toni Kroos

• Lees ook: John McGinn, Geest van Schotland

“Ik denk dat het moeilijk is om ons te verslaan”, zei hij op een persconferentie in het Nederlandse teamkamp in Wolfsburg.

“Het feit dat we geen echte sterren hebben, kan een voordeel zijn. We hebben het als groep goed en met iedereen gaat het goed”, aldus De Ligt.

De 24-jarige doet mee aan zijn derde eindtoernooi. Tijdens het WK 2022 in Qatar kwam hij onder leiding van bondscoach Louis van Gaal pas aan de start in de eerste groepswedstrijd tegen Senegal. Daarna verdween de oude Agasid op de bank.

De ploeg, die nu onder leiding staat van Ronald Koeman, won vlak voor het toernooi vertrouwen door in een voorbereidingswedstrijd Canada en IJsland met dezelfde score (4-0) te verslaan.

De “Oranjes” nemen het, naast Polen en Frankrijk, op tegen Oostenrijk in Groep Vier.

In samenwerking met onze partners

READ  De Belgen in het buitenland - AC Milan en Alexis Sailemakers, auteur van de assist, versloeg de rookie Venice.