Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lineas, de Belgische vrachtkampioen, investeert in Nederland

Linnaeus is onlangs geherfinancierd en doet de eerste acquisitie. Ga met een sterk anker naar het noorden nabij de haven van Rotterdam.

Ten slotte, Hoewel belangrijk voor een privéacteur Met een omzet van een half miljard euro, Grootte Belgisch kampioen goederenvervoer per spoor Bescheiden zijn Staats zwaargewichten D.P. In vergelijking met Cargo (Duitsland) en SNCF Logistics (Frankrijk) bedroeg de omzet respectievelijk 45 4,45 miljard en ஒரு 1 miljard.

Dit De opening begint nu te verkleinen, Hebben we het geleerd? In feite is een De eerste ontwikkelingsfunctie Gesigneerd zodra de buitenkant opnieuw wordt opgestartNederlandse Operator Onafhankelijke Spoorpartner (IRP), omzet van 14 miljoen euro, voor 35 medewerkers en een tiental motoren.


“Zoals Antwerpen al was, wordt Rotterdam nu een echte hub voor ons.”

Kirt Powells

Chief Executive Officer van Lines

“Net als Antwerpen is het voldoende om ons netwerk uit te breiden door de toegang tot de Rotterdamse haven te versterken, die een echte hub voor ons aan het worden is”, zegt Kirt Powells, CEO van Linnaeus. “We kunnen nu nog betere last-kilometerbedrijven bedienen die actief zijn in Nederland (waar Linnaeus op de tweede plaats staat, nota van de redacteur)”.

Logica bestaat op Europees niveau en legt het uit Andere activiteiten worden verwacht in andere landen.

Linnaeus vindt plaats Op 90% Door Investeringsfinanciering Arcos Vidyu En 10% door het Belgische Comité voor Overheidsfinanciën (SFPI) SNCP wilde zich sinds het vertrek uit de hoofdstad focussen op het personenvervoer.