Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ligue 1, Mercato – Paris Saint-Germain kondigt de komst aan van Gianluigi Donnarumma, de nieuwe winnaar van Euro 2020

Deze keer is het voorbij. Gianluigi Donnarumma is officieel de doelman van Paris Saint-Germain. De Italiaanse Europees kampioen verbond zich woensdag tot en met juni 2026 met de hoofdstadclub. Zes jaar na zijn profdebuut bij Milan (let op: op 16 oktober 2015) heeft El Bawab, die sinds 1 juli zijn contract bij de Rossoneri heeft opgezegd, een nieuwe stap in zijn carrière gezet. Ondanks zijn ruime ervaring in de Italiaanse competitie speelde Gianluigi Donnarumma niet in de Champions League.

Maar Parijs voelde het juiste. Naast zijn contractuele positie, waardoor de hoofdstadclub zijn vijfsterrenrekrutering kan voortzetten door zijn uitgaven in de hand te houden (Sergio Ramos en Giorginio Wigaldom kwamen ook gratis), veranderde Donnarumma deze zomer ook de dimensie door Italië naar de titel te leiden in de Euro. De 22-jarige werd uitgeroepen tot Speler van het Toernooi en dreigt Mauricio Pochettino te dwingen sterke keuzes te maken.

Competitie 1

Euroscout: 17-jarige Ismael Gharbi, nr. 10 klopt op de deur van de profs bij PSG

6 uur geleden

‘Euro Donnarumma verzwakt Navas in Paris Saint-Germain’

Want sinds twee jaar heeft PSG een beschermengel gevonden waar hij lang naar op zoek was. Sinds zijn komst is hij absoluut foutloos en vooral in de Champions League beschouwt Keylor Navas zijn eerste plaats nu als zwak. Volgens onze collega’s van Parijsn, rotatie kan het mogelijk maken om een ​​balans te vinden … op papier. Inderdaad, Parijs moet misschien het probleem van de rijken oplossen. Maar de regerend vice-kampioen van Frankrijk kon deze kans niet missen. Met deze toegang had hij zijn doelwit misschien veel te veel jaren beschermd.

Competitie 1

Longoria Unleashed, Paris in Spades: OM .’s slimme en vroege werving

6 uur geleden

Competitie 1

Heel mooi dicht bij de kenmerkende grote hit van Stings?

een dag geleden

READ  Joshua Zirkzee: "Mon is een voorbeeld? Van Basten!"