Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lidl onthult Monsieur Cuisine Connect smart robot cooker: nieuwe producten, prijzen en beschikbaarheid

Het merk Silvercrest, van Lidl, is terug met zijn populaire gerobotiseerde kooktoestel. De nieuwe Monsieur Cuisine Connect Smart-app is responsiever, krachtiger, heeft nieuwe modi en … integreert Google Assistant. Prijzen en beschikbaarheid aangekondigd.

Monsieur Cuisine Connect Smart . Restaurant

Monsieur Cuisine Connect Smart . Restaurant

In 2019 ontdekten we de keuken van Monsieur in Lidl. Android connected robot cooker heeft enkele kwetsbaarheden, waaronder een bestaande (niet-aangegeven) microfoon Gemeld door Numirama. Maar dat was niet het grootste probleem met deze robotkoker…

Lidl, die in Spanje werd veroordeeld wegens inbreuk op het patent van zijn concurrent Thermomix, besloot de verwijzing naar de keuken van Monsieur te verwijderen. Het keert op 6 december terug onder de naam Monsieur Cuisine Connect Smart.

Wat zijn de verschillen met het oude Monsieur Cuisine-model?

Als je de keuken van Monsieur niet kent, het is een connected multifunctioneel robotfornuis. Concreet wil deze robot, ontworpen door Silvercrest, een merk van Lidl, beter presteren dan de populaire Thermomix TM6 van Vorwerk. Beter… voor veel minder. Thermomix TM6 wordt verkocht voor meer dan 1.200 euro.

Het is ontworpen om uw beste bondgenoot in de keuken te zijn: in staat om te schroeien, sudderen, stomen, mengen, mixen, hakken, pureren, emulgeren, pletten, wegen… met een aangesloten touchscreen. Hiermee blader je door honderden recepten die stap voor stap gevolgd kunnen worden tot het eindresultaat. Een echte keukenhulp die door veel gebruikers wordt bewonderd.

Lidl onthult Monsieur Cuisine Connect smart robot cooker: nieuwe producten, prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Monsieur Cuisine Smart wordt verkocht vanaf 6 december 2021 In 1550 Liddell in Frankrijk, geprijsd op € 399 (Het is €40 meer dan de oude Monsieur Cuisine Connect.) Net als het eerste model zullen de voorraden zeer snel opraken… Lidl 180.000 Monsieur Cuisine noemde deze nieuwe lancering.

READ  Volkswagen-baas boos na opladen op Ionity-netwerk

Dit nieuwe model is uitgerust met:Het 8-inch scherm reageert sneller dan het vorige model. Dus het scherm was iets groter, het oude scherm had een diameter van 7 inch. Bekijk ook Lidl De geïntegreerde motor sinds aangekondigd, twee keer zoveel vermogen kneden.

Kom bovendien met nieuwe modi Inclusief fermentatie, sudderen, koken met eieren, waterverwarmingsmodus, sap maken en vacuümkoken.

Wat zou ons nog meer moeten interesseren? Google Assistent-integratie. Het zal dus mogelijk zijn om het te bespreken met zijn chef-robot, en hij zal ons kunnen antwoorden op verschillende onderwerpen, maar ook op deze verschillende aangepaste taken.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.