Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Les Gones vraagt ​​10 miljoen euro voor Tagliafico

Les Gones vraagt ​​10 miljoen euro voor Tagliafico

Juba Al-Tawabi, Media 365, geplaatst op dinsdag 22 augustus 2023 om 15:24 uur.

Olympique Lyonnais zal zich niet verzetten tegen het vertrek van linksback Nicolas Tagliafico.

Deze nieuwe geruchten kunnen Laurent Blanc van streek maken. De aanvoerders van Lyon lijken tijdens deze zomerse transfermarkt de deur open te hebben gezet voor het vertrek van de Argentijnse international, zo blijkt uit informatie uit de media. Telegraaf. Ze vragen 10 miljoen euro om de wereldkampioen van 2022 af te staan.

Dit is slecht nieuws voor de coach van Gones, die zich onlangs verzette tegen zo’n verkoop. ” Vertrek vanuit Tagliafico? Ons gesprek vanmorgen had niets met elkaar te makenLaurent Blanc in de ban. Of zijn verlies een klap zou zijn? erg groot. erg groot. Maar ik dacht er geen moment aan. U weet misschien meer dan ik… maar we kunnen ook rechtstreeks met de persoon praten “.

Tagliafico vraagt ​​een salaris van 3 miljoen euro

Nicolás Tagliafico is in één seizoen uitgegroeid tot een van de sterke mannen van de Rhone-ploeg. Zijn optredens trokken vanaf het begin van de transferperiode veel hovelingen. De voormalige Argentijnse club Ajax Amsterdam is begonnen met onderhandelingen om hem terug te halen naar Nederland. Een optie geschikt voor de betrokken manager. Wel zal hij een salarisverhoging van 3 miljoen euro vragen.

Naast de eisen van rechts hebben de Nederlandse kopmannen in deze ook te maken met de onverzettelijkheid van Olympique Lyonnais. Les Gones zijn niet van plan hun wapens te verkopen. Met dat in het achterhoofd had Ajax Amsterdam de voorkeur gegeven aan andere routes, zoals die van de Belgische club Royal Antwerp naar Gaston Avila. Het is nu afwachten of Nicolas Tagliafico zijn avontuur in Lyon voortzet.

READ  Sfeir Hakimi .. de reactie van Harit, Nasser en Fati