Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

France Espoirs: Wat is het salaris van Thierry Henry aan het roer van de Blueberries?

France Espoirs: Wat is het salaris van Thierry Henry aan het roer van de Blueberries?

Thierry Henry is maandag benoemd aan het roer van France Espoirs als opvolger van Sylvain Ripoll.Thierry Henry zal volgens L’Equipe hetzelfde salaris verdienen als zijn voorganger.

Hij verdiende er geen geld mee. Als Thierry Henry de functie van coach van France Espoirs aanvaardt en Sylvain Ripoll opvolgt, bedankt na de uitschakeling van de Bleuets in de kwartfinales van Euro tegen Oekraïne (3-1), c vooral voor de sportieve uitdaging. In zijn gesprekken met de Franse voetbalbond concentreerde de voormalige driekleurenspits (123 caps, 52 goals) zich meer op het veld en de prestaties dan op het financiële aspect.

Zozeer zelfs dat FFF financieel geen “buitensporige inspanningen” hoefde te leveren, Volgens L’Equipe, om de wereldkampioen in 2018 aan te trekken, en daarom moet hij hetzelfde salaris ontvangen als zijn voorganger, dat is ongeveer 40 duizend euro per maand. Zijn tweejarige contract komt echter met “zeer grote prikkels” voor de resultaten van de Olympische Spelen van Parijs 2024 en Euro 2025, die zijn gepresenteerd als zijn twee belangrijkste doelen.

Thierry Henry, die zijn eerste lijst op 31 augustus zal versturenHij zal zijn debuut maken aan het roer van France Espoirs op 7 september in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken in Nancy, voor een belangrijke eerste ontmoeting, vier dagen later, in Slovenië om zich te kwalificeren voor Euro 2025 (11 september).

READ  CVI3 * Saumur: Fransen en Nederlanders starten de competitie in stijl / acrobatiek / sport / thuis