Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Les Bleues wordt volgende week gerangschikt

Les Bleues wordt volgende week gerangschikt

Thomas Seneke, Media 365: Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022 om 23:01.

De loting voor het WK vrouwenvoetbal vindt plaats op 22 oktober. De laatste ranking van de FIFA, donderdag, bevestigde de positie van het Franse nationale team in de top zes, en dus in de eerste hoed. Wat hem er misschien niet van weerhoudt om een ​​moeilijke set te krijgen.

Ondanks een lastige week met twee nederlagen in Duitsland (2-1) en daarna in Zweden (3-0), hebben de Blues deze week niet alles verloren. De publicatie van de laatste FIFA-ranglijst is nog steeds voldoende in hun voordeel, met de vijfde plaats niet verschuivend, om hen in staat te stellen zich te plaatsen voor de WK-loting, die komend weekend (zaterdag oktober) plaatsvindt. 22). Het was echt nodig om in de huidige ranglijst van oktober tot de zes beste landen te behoren om Australië en Nieuw-Zeeland in de hoge hoed te vergezellen, de gastlanden van de laatste etappe van de zomer van 2023 (van 20 juli tot 20 augustus) . Naast de laatste twee zal Frankrijk ook vergezeld worden door de Verenigde Staten, Zweden, Duitsland, Engeland en Spanje.

La Roja is de grote winnaar, in de beste tijden twee plaatsen gestegen – terwijl de top vijf onveranderd blijft, afgezien van de ommekeer tussen Zweden en Duitsland op de tweede plaats. Integendeel, het is Nederland dat van bovenaf valt, Nederland eindigde vorige maand keurig als zesde. Canada komt op zijn beurt niet van de zevende plaats. De top tien werd gecompleteerd door Brazilië en Zuid-Korea. Net als bij de jongens, kunnen groepen niet meer dan twee teams uit dezelfde competitie hebben. Voor Team Frankrijk staat er waarschijnlijk een groot stuk op het programma, met Japan of Noorwegen ook in die hoed 2. Italië, dat in de poule met 5-1 versloeg in de euro, of China zou een betaalbare concurrent kunnen zijn.

READ  Al-Khalifi klopt op het gemeentehuis en doet een grote aankondiging over de winterse transferwindow en de komst van een investeerder!