Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kylian Mbappé’s moeder stuurt een sterke boodschap

Kylian Mbappé’s moeder stuurt een sterke boodschap

Wat volgt er voor deze advertentie?

Er is sport … en extra sporten. Aanwezig in Nîmes als onderdeel van een dag georganiseerd door zijn vereniging, deze woensdag, kreeg Kylian Mbappé de steun van zijn moeder, ook onmiddellijk. “Veel voetbal voor hem. Als hij wereldkampioen is, ben ik als voormalig atleet heel blij, maar waar ik het meest trots op ben, is de man die hij wordt. De tijd is nog niet voorbij. Hij heeft nog tijd om een ​​man te worden , maar vandaag ben ik natuurlijk trots op hem.

Dit is wat Fayza Al-Amari, die geen commentaar heeft gegeven op de recente controverses rond haar zoon, meer zei dan laatstgenoemde, die vasthield aan de oorzaken die haar naar het zuiden van Frankrijk brachten. Van zijn kant sprak de 23-jarige Fransman over zijn rol bij de jeugd: “In het leven zijn er gewoon geen gemakkelijke dingen. Anders wordt het te gemakkelijk. Maar kinderen moeten zich blijven vastklampen. We moeten ze helpen, de juiste boodschappen, de juiste ingrediënten geven en hen begeleiden. Zij zijn degenen die zullen hun dromen waarmaken.”

READ  Kroatië-coach op Hajj 'Geloof geeft me kracht'