Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lek laat foto’s zien!

Lek laat foto’s zien!
Terwijl we het er nu over hebben, is er een nieuw lek met afbeeldingen van de grafische kaart NVIDIA RTX 3090 Ti Founders Edition. Dit neemt de twijfel weg die eerder door VideoCardz . werd genoemd het bestaan ​​van deze kaart in twijfel trekken. De RTX 3090 Ti FE die tijdens CES werd geïntroduceerd, gaat op 29 maart in de verkoop. Merk op dat het alleen beschikbaar zal zijn voor verkoop via LDLC en voor ontdekking Hoe u met succes Founders Edition kunt kopen, lees gerust onze gids.

NVIDIA RTX 3090 Ti Founders Edition in beeld

Visueel, voor zover we kunnen zien, evolueert het ontwerp niet. In feite lijkt het identiek aan de RTX 3090 Founders Edition met een verschil in de buurt van de stroomaansluiting omdat het gebruik maakt van PCIe Gen5. De laatste vervangt de Molex MicroFit 3.0-stekker die alleen op Founders-modellen werd gebruikt. In feite bleven speciale kaarten klassieke PCIe-poorten gebruiken. MicroFit 3.0 kan tot 300 watt vermogen leveren in vergelijking met de 600 watt in de nieuwe connector. Een noodzakelijke evolutie want de TDP ontwikkelt tot 450 watt in plaats van 350 watt (75 watt kan geleverd worden door het PCIe-slot). Goed nieuws, zoals we hebben gezien Aangepaste kaarten gebruiken ook deze nieuwe connector Zo wordt het een nieuwe standaard. Zelfs fabrikanten van voedingen beginnen hun eigen blokken aan te bieden die oorspronkelijk waren uitgerust met een 12VHPWR-connector om het gebruik van een 3 * 8-pins PCI Gen5-adapter te vermijden.

Het is duidelijk dat sommige speciale RTX 3090 Ti-kaarten hogere TDP’s zullen hebben, zoals al het geval is tussen de 3090 Foundation en Dedicated. We kunnen dus verwachten dat kaarten met TDP’s van 480 Watt (zoals de MSI RTX 3090 Ti SUPRIM X) meer dan 500 Watt zullen trekken. Ik herinner me alleen dat we het net zagen Geruchten spreken van een prestatiewinst van 5-10% op de RTX 3090.

READ  De Lean Celeron G6900 draagt ​​de weg in één hart

vorige postNVIDIA RTX 3090 Ti: 10% meer prestaties dan de RTX 3090?

Oprichter van HardwareCooking, directeur van CK Informatique, maker van YouTube-video’s, ik ben ook directeur van de winkel www.hardware-shop.fr, maar ook WebMaster en zelfs partner van Hybrid Cooling Modding. Heeft u een speciale computer nodig? bel mij !