Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LoL: Riot’s grootste mislukking wordt 6: een terugblik op de meest frustrerende held aller tijden

LoL: Riot’s grootste mislukking wordt 6: een terugblik op de meest frustrerende held aller tijden

Het voelt misschien alsof het niet te ver weg is, maar het is nu zes jaar geleden van Aurelon Sol geland op League of Legends. De door Riot Games beloofde en jarenlang verwachte draak heeft het overgenomen van de beroemde en geannuleerde Ao Shin om Star Forger te worden. Een persoonlijkheid die in staat is zich aan zijn wil te onderwerpen, zelfs wat de menselijke kennis te boven gaat. Het machtigste wezen volgens Lore en nog steeds beschouwd als een van Riot Games’ grootste mislukkingen als het gaat om het maken van personages.

De held waar de samenleving al jaren op wacht

Als we de statistieken van deze draak snel bekijken, is de waarheid dat hij nooit een slechte kampioen is geweest als het op prestaties aankomt. Hij heeft echter een plat elektrisch schema in termen van spelersinteresse. In elke lijst die we hebben samengesteld om de minder bekende helden te beoordelen, pakte hij de leiding en vierde hij zijn verjaardag net zo eenzaam als altijd. Op basis van alle beoordelingen, Alleen geselecteerd in 0,5% van de games. Scarner, geselecteerd om herbewerking te ontvangen, is de enige minst populaire en het verschil is 0,04%.

Voordat hij een jonge TFT-legende was, was Ao Shin de beroemdste afgeschafte held

Les chiffres seraient dérisoires pour n’importe quel champion, meer encore plus pour un champion sorti à une époque où League of Legends était régi par des règles de conception plus moderns and oùil n’y avait pas la personnage de sortirs Twee weken. Het is ook onaanvaardbaar voor wat de meest verwachte held in de gamegeschiedenis was. Ao Shin zegt misschien niets tegen spelers die onlangs de titel van Riot Games hebben gewonnen, maar hij was een echte legende voor degenen onder ons die in het tweede of derde seizoen begonnen te spelen en jarenlang over hem hoorden.

READ  NASA en SpaceX stellen het sturen van vier astronauten naar het internationale ruimtestation uit vanwege slecht weer

Waarom werkte Orillion niet?

Riot Games wijst er vaak op dat wilde helden minder interesse in de samenleving opwekken dan mensen met mensachtige vormen. Het falen van Aurelion Sol kan echter niet worden verklaard vanuit dit ontwerpoogpunt. We willen allemaal een intergalactische draak belichamen die sterren kan oproepen. Echter, Verschillende gameplay-problemen lijken verantwoordelijk te zijn voor de tekortkomingen van het hoofdpersonage Dat was gewoon te krachtig voor zijn eigen bestwil en waarvan de mechanica voor veel spelers een beetje omslachtig aanvoelde.

Toen hij werd vrijgelaten, was Orelion Soul te machtig voor zijn eigen bestwil.  - League of Legends
Toen hij werd vrijgelaten, was Orelion Soul te machtig voor zijn eigen bestwil.

Toen Orelion Soul uitkwam, kon hij veel doen. Zelfs zonder defensieve uitrusting (wat zijn grootste nadeel was)ik En genereert numerieke superioriteit, die hem verplicht om permanent onder zijn teken te blijven. Spelers begrepen snel het potentieel van de held en dit leidde tot de opkomst van een groot aantal alternatieve strategieën. Het was erg aantrekkelijk voor spelers die als team speelden (en dus georganiseerd) en degenen die genoeg uren in de strijd staken om alle mogelijkheden te leren kennen.

Het was echter deze situatie die de eerste spijker in zijn doodskist duwde. Al snel resulteerde de machtige kracht van Aurelion Sol in een spervuur ​​van nerfs dat hem aan het lachen maakte totdat Riot Games hem de genadeslag gaf door zijn W (Heavenly Expansion) permanent inactief te maken.. Allemaal vanwege overmatige mobiliteit die al zijn kracht en verminderde kracht concentreerde op soortgelijke helden zoals Taliyah of Twisted Fate.

Deze zet legt heel goed uit wat het probleem van de held was

Deze situatie leidde tot een unieke speelstijl die spelers niet leuk vonden.. Het personage kon niet bewegen, maar werd gedwongen afstand te houden om schade toe te brengen die extreem moeilijk te beheersen was en veel minder dan andere magiërs. Iets dat haar in de vergetelheid dreef, hoewel Riot Games het al lang niet meer ontkende. Zelfs in de competitieve ring, waar hij zijn goede tijden doorbracht, raakte hij in de vergetelheid: hij verscheen niet één keer in het afgelopen anderhalf seizoen.

READ  De grootste 3D-kaart van het universum begint het verhaal van zijn uitdijing te onthullen

Nu zijn zesde verjaardag snel nadert, begonnen er geruchten te komen over een mogelijke herwerking om enkele van zijn vaardigheden te veranderen en hem de held te maken die hij had moeten zijn. Dit lijkt echter een van de moeilijkste projecten waarmee League of Legends te maken zal krijgen als je besluit het aan te gaan. Een mislukking van deze omvang overwinnen is geen gemakkelijke taak, maar we zouden niets liever willen dan recht te doen aan wat een van de meest opwindende helden van het spel had moeten zijn.

Vóór hun niveau 6 zijn sommige League of Legends-kampioenen niet erg sterk. Dus, voor wie zijn de mensen voor wie verandering het meest ingrijpend is als deze mijlpaal eenmaal is bereikt?