Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leer meer over de dinosaurussen die 750 miljoen jaar geleden bij jou in de buurt leefden

Leer meer over de dinosaurussen die 750 miljoen jaar geleden bij jou in de buurt leefden

Dinosaurussen zijn lange tijd een vooraanstaand studieonderwerp geweest, dat emoties opwekte. Vele miljoenen jaren geleden, lang voordat de eerste mensen verschenen, bewoonden deze dieren de aarde. Maar heeft u zich ooit afgevraagd wat voor mensen er bij u in de buurt wonen? Dankzij de interactieve website is het nu mogelijk, Wijst naar de toekomst.

Deze laatste werd gedoopt oud land, is ontwikkeld door Ian Webster, technisch directeur van Discord Messaging. Via een 3D-weergave van de aarde kunnen gebruikers observeren hoe het uiterlijk van de planeet is veranderd van 750 miljoen jaar geleden tot vandaag.

Abonneer u gratis op de dagelijkse Slate.fr-nieuwsbrief en mis nooit meer een artikel!

Ik steun

Raad eens wie er komt, Dino

Het is ook mogelijk dat om te reizen» In een specifieke periode die de geschiedenis kenmerkte, zoals Het verschijnen van de eerste groene algen of de eerste insecten. Wat nog verrassender is, is dat je door een adres of stad in de zoekbalk te typen, kunt achterhalen welke fossielen daar leefden.

We weten bijvoorbeeld dat 750 miljoen jaar geleden, tijdens het cryogenische tijdperk – een tijd waarin sommige wetenschappers geloven dat de planeet voornamelijk bedekt was door gletsjers – de plek waar nu New York City ligt, werd bewoond door tweevoetige dinosaurussen: gralators en pteranodons.

Ian Webster presenteert deze functie als De grootste dinosaurusdatabase die op internet beschikbaar is». Om het te vestigen, vestigde hij zichzelf Op GPplaten, dat de planetaire platentektoniek gedurende verschillende perioden volgt. In dit verband stelt hij: Persoonlijk was ik verrast dat geologen genoeg gegevens konden verzamelen om te reconstrueren hoe het terrein van mijn huis er 750 miljoen jaar geleden uitzag.»