Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Roquiere: Zijn metgezel Hugo Manos verbergt zeldzame en verrassende geheimen over hun relatie

Het koppel symboliseert al het kleine scherm, Laurent Rocker Hugo Manos spint sinds 2018 de perfecte liefde. Een vakbond hield aanvankelijk geheim, maar columnist Cyril Hanouna werd al snel officieel bij zijn aankomst in TPMP mensen. Op 12 februari 2022, twee dagen voor Valentijnsdag, zei hij: “We wonen al vier jaar samen.” Een advertentie die beslist opschudding veroorzaakte bij columnisten en kijkers, en blij was om eindelijk de lieveling van Laurent Roquier te ontdekken.

interview door ParijseDe Frans-Griekse influencer werd in 2017 onthuld als de peetvader van de genomineerden voor reality-tv-shows Feasts of Angels 2: Welkom in Griekenland Hij onthulde, in alle oprechtheid dat we hem kennen, dat hij zich bewust was van zijn relatie met de gastheer van de show We leven Hij gaf hem noodzakelijkerwijs een beetje meer voorkeur in zijn carrière op het kleine scherm.

Eerlijk gezegd weet ik op dat moment dat ze mij ook oppakken omdat ik een relatie heb met LaurentHij interpreteerde echter, en zoals hij zich goed herinnert: “Ik ben dat niet alleen. (…) Het is niet genoeg om een ​​naam te hebben om te overleven“.”Ik wist dat je in twee of drie shows had kunnen spelen en niet meer”, verwees hij naar de persoon die regelmatig reageert op controverses rond de TPMP People-groep en die niet aarzelt om zijn metgezel in de lucht te verdedigen.

READ  Iris Mittenaere sexy in een glamoureuze bh aan de arm van Diego en voormalig Miss France