Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De 12 uur durende stakingen: wat Jean-Luc Reichmann werkelijk deed tijdens de uitzending van de wedstrijd!

ik’Frans pioniersprogramma12 uur stakingen, 12 jaar geleden gehost door Jean-Luc Richmann De uitzending gaat elke middag door. Die laatste heeft veel fans die er elke uitzending graag naar kijken. toen besloten Geef ze een grote onthulling. In werkelijkheid, Jean Luc Richman Ik ben er eindelijk uit Deel En zijn antwoord amuseerde internetgebruikers enorm! Wij vertellen je alles!

De symbolische figuur van de twaalf stakingen op het middaguur

Wat zou de meridiaanbreuk zijn zonder Jean-Luc Reichmann voor de grote fans? Sinds 2010 staat de gastheer, 61, onder controle van de 12-uur hits. Dit is voor de grootste Het plezier van zijn volgelingen kijkers. Hardcore fans die Word niet moe van het zien van de meesters van 12 uur beeldmateriaal Ze werd beroemd als de beroemde TF1-host. Een echt succes waar Jean-Luc Reichmann blij mee was. Dus de metgezel van Nathalie Lecoultre vierde op 28 juni de twaalfde verjaardag van Het beroemde spel van algemene kennis.

en deHet vlaggenschipprogramma van TF1 lijkt niet klaar om te stoppen. En dat, aangezien de olie-collega, de audio-opname, constant aan het opnemen is nieuwe afleveringen. Zijn methode en eerste kanaal nemen nauwelijks een pauze. Maar ook om met de vrouw van zijn leven uitstapjes te maken naar de andere kant van de wereld. Terwijl de vertaler Leo Mateo Klaar om weer naar school te gaanDus maakte hij van de gelegenheid gebruik om ons een van zijn donkerste geheimen te vertellen.

Jean-Luc Richmann doet een grote openbaring

Deze donderdag 25 augustus deed Jean-Luc Richmann het op zijn Instagram-account Los een mysterie op dat zijn trouwe kijkers altijd heeft achtervolgd. Wat doet hij tijdens de uitzending van 12.00 uur shots terwijl hij niet aan het filmen is? Nou nee, de gastheer vindt zichzelf niet Niet aan tafel met zijn maaltijd Als het op tv is. Dus de voormalige presentator van Z’amours op France 2 deed een geweldige aankondiging. ” De mijne Geheim? … winkelen tijdens het kijken naar Les 12 coups de midi »Adverteer op het sociale netwerk.

En dat, door een selfie te maken supermarktbaan. Daarom heeft hij een foto van hem met zijn mobiel geplaatst waar hij om 12.00 uur zijn livebeelden heeft gezien. kans voor hem grappige ontdekking. ” En de Ik realiseerde me dat ik vandaag hetzelfde shirt in het leven heb.”, gevangen genomen. Niets verrassends. En dat is sindsdienHij houdt van zijn kleine gewoontes Als het om haar uiterlijk gaat.

READ  "Dit is ranzig!" Sarah Mortensen vertelt de schermen achter de schermen van de finale van L'Abîme in France 2

In een interview met onze collega’s van hier zei Jean-Luc Richmann van wel. bijgelovige neigingen. Dus besloot hij Draag altijd hetzelfde Faith No More metallic T-shirt. Tijdens zijn repetities. ” wanneer Ik kwam aan in Parijs, ik speelde een rockband genaamd Les Précieuses Riicules en ik vond dit shirt dat het shirt werd voor al mijn trainingen », Het is uit te leggen. ” naar mij Vanaf het moment dat ik dit sweatshirt aantrek, weet ik dat er niets kan gebeuren, dat mij niets ergs kan overkomen.”. Echte magie.