Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde.  De Prix des Chenettes in Deauville op zaterdag 27 augustus 2022. – Angers Info

Vijfde. De Prix des Chenettes in Deauville op zaterdag 27 augustus 2022. – Angers Info

Deauville trend op zaterdag 27 augustus 2022 voor Tiercé-Quarté-Quinté+. In dit evenement zullen de Prix des chenettes als lopers tegen elkaar moeten strijden. De race wordt verreden over 1.900 meter, met een budget van € 55.000.

In dit geval is Moneyman (1) een beetje geblokkeerd in de topklasse, maar hij is consistent en heeft zich al goed verdedigd in een grote handicap bij Compiègne. Omdat PSF bij Chantilly het al zo goed heeft gedaan, kunnen we denken dat Deauville hem niet lastig had moeten vallen. Voor zijn terugkeer naar handicap heeft hij een extra kilo op de schaal van waarden, maar meestal staat zijn plaats in de top vijf. Licorne (10) maakte twee goede indrukken met zijn finish in de race. Onlangs, op vijfjarige leeftijd, eindigde hij heel goed en liet hij bij deze gelegenheid zien dat hij op dit niveau kan slagen. PSF mag niet in de weg zitten. Na een goede race eindigde ze in de top 5. Gaylor Senora (12) heeft zich de laatste tijd redelijk goed gedragen bij haar debuut op dit wedstrijdniveau, zonder een duidelijk rechte lijn. Hij vindt PSF, wat voor hem geen probleem zou moeten zijn. Aan de andere kant zal hij te maken krijgen met de 16 in de kramen. Het kan niet worden verwaarloosd voor een plaats aan het einde van de groep.

Jenny’s geheimen

Alessandro Petti: Lorenzo de’ Medici (2) is prima. Hij maakte zijn comeback een beetje laat, maar hij komt goed terug. Hij heeft nu drie races in de benen. Het herwint de waarde waartegen het zich vorig jaar aan het invaliditeitsniveau heeft opgelegd. Ik zie een kans.

READ  Prins Andrew werd een 'oude viezerik' genoemd tijdens de begrafenisstoet van de koningin in Edinburgh

Miroslav Rulik: Twilight (3) is een nieuwe grens in de stal. Het werkte prima. We proberen op een grote handicap. We zullen zien hoe het uitpakt, maar het is het proberen waard, want ik denk dat het concurrerend is in termen van waarde 37.

MF Pinto: Duke (4) stond de vorige keer niet bovenaan en de afstand was wat kort. We hebben hem de tijd gegeven na die race, hij is echt heel goed op dit moment. Bovendien, aangezien hij op moeilijk terrein had gewonnen, zou deze diepe en langzame PSF zijn belangen dienen. Ik denk dat hij de kwaliteit heeft die hem in staat stelt om zich op dit niveau te onderscheiden. We verwachten een goede prestatie.

Jan Lerner: Gemmyo (5) werd in het voorjaar geneutraliseerd en moest op zijn terugkomstdag terugkeren in competitie. Bij Compiègne gaat het de laatste tijd beter, hij heeft zijn competitiviteit op dit niveau bewezen. Het vinden van een PSF stoort me niet, hopelijk zullen we zien dat het heel goed gaat. In opkomst zou het geen verrassing zijn om hem op het podium te zien.

Stefan Wattel: Ultrasound (6) heeft een enorm hart en hij heeft de laatste keer zijn best gedaan. Het heeft niet veel ruimte, genomen voor een zeer hoge waarde, maar het verrast nog steeds op een goede manier. Ik hoop dat hij in de winnende groep blijft.

Ludovic Gadbin: Bevan (7 jaar) is een hengstveulen dat al zijn boodschappen doet en altijd goed is geweest in handicaps. Hij is in topvorm gehouden en PSF zal hem niet storen. Aan het einde van een goede race denk ik dat hij in staat is om in de juiste samenstelling te komen. Vroeg of laat zou hij met deze waarde een handicap moeten kunnen winnen.

READ  De toekomstige president van het Louvre, Lawrence de Carr, hoorde het nieuws geschreven door Roslyn Bachelou

François Rohout: Amboise (8) is constant in ontwikkeling, zoals blijkt uit ons laatste uitje, waar ik de lijst met prijzen heb ontgrendeld. Bij deze waarde loop ik wel tegen een groot nadeel aan, want op de tweede rij staan ​​grote waarden. Dus ik probeer het hier, hoewel het misschien onervaren en meedogenloos is. PSF zal worden ontdekt. Het zal echter in goede staat blijken te zijn en ik hoop dat het goed zal werken.

Christoffel Luttox: Fino Bello’s (9-jarige) touwnummer is de laatste tijd erg slecht en het circuit van Clairefontaine is in vreselijke staat. Dus hij gaf niet op. In de voorlaatste tijd was de afstand te kort. Het keert terug in een meer geschikte context, op een zacht en langzaam traject en vooral op een afstand die ermee overeenkomt. Ik verwacht een zeer goede prestatie.

Hadi al-Ghabri: Red Crazy (11) moest me geruststellen in de competitie, omdat ik er een beetje ontevreden over was. Ik probeer op PSF. Ik verwacht een afkickkliniek, want te oordelen naar het beste dat hij heeft gedaan, kan hij zich in ieder geval in zulke dingen storten. Zijn vorm is onmiskenbaar.

Christoffel Ferland: Let op (13) Goed gereden de laatste tijd bij Vichy. Sindsdien is hij in topvorm gehouden en zou hij heel goed moeten kunnen rennen op de baan die hij kent. Gewichtsverlies, ik hoop dat je een plaats kunt krijgen.

Stephen Wattel: Le Mans (14 jaar oud) is zeer consistent. Het wordt uit zijn gewicht gehaald en daar profiteren we van. Hij is niet ver van het winnen van zijn race. Nu, hij wacht en kijkt toe, in de slotfase zou alles goed moeten gaan. Dus we hebben altijd een beetje van de ups en downs van de baan, en daarom heeft hij nog niet gewonnen.

READ  Vlucht RTL, Luana Belmondo laadt het station

Jean-Pierre Goffin: Agurel (15) deed het erg goed bij PSF in Lyon. Natuurlijk had ik hem liever in de tweede ronde gezien. Het is echter een zeer sterk hengstveulen en heeft een goed stalnummer (let op: hij heeft de stal 5 geërfd). Het is een test op dit niveau. Hij gedroeg zich goed in Vichy. Na de race weten we meer.

Hans Albert Bloem: Nargis (16) zal beter zijn op PSF dan op gras, dat hoop ik tenminste. De vorige keer was het klaar, maar het was een teleurstelling. Hij is in uitstekende vorm en zal deze keer meer gefocust zijn met de Australische weddenschappen.

Samenvatting: 14-1-6-12-2-10-7-3 Pers Samenvatting: 1 – 14 – 2 – 12 – 3 – 4 – 5 – 13

Paarden: 14-5-13-2-1-16-15-10
Europa 1: 1-14-5-12-2-8-16-9
Parijs: 1-2-14-8-5-10-3-7
Elzas: 3-14-1-2-8-4-9-5
Stadion van Parijs: 14-1-2-3-8-5-7-6
RTL: 14-1-2-8-12-5-13-6