Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julie Gayet: Stijlvolle actrice in een groene strapless jurk met haar man François Hollande in Angoulême

Vrijdag 26 augustus was de 15e editie van het Angoulême Francophone Film Festival. Onder de vele beroemdheden die aanwezig waren: François Hollande en Julie Gayet, die een adembenemende blik wierpen.

Zoals elk jaar beleeft de stad Angoulême haar moment van glorie. Vier dagen lang vertrappen vele beroemdheden de bodem van de Charente voor deze gelegenheid 15e Franstalig Festival van Angoulême. na, na Sophie Marceau, Sonia Roland, Brigitte Macron of Natalie Baydeze Gewoon een getrouwd stel Dat zorgde op vrijdag 26 augustus voor een sensatie op de blauwe loper van de CGR-bioscopen.

en dit is Julie J en Francois Holland, die arriveerde, verliefder dan ooit, arm in hand. De Net getrouwd Ze leken erg medeplichtig, niet in staat om van elkaar op te stijgen, en glimlachten een zeer communicatieve glimlach. Side look ook, de twee tortelduifjes vullen elkaar aan. De voormalige huurder van het Elysee koos voor eenvoud door te kiezen voor een donkerblauw pak en wit overhemd.

Julie J en François Hollande: meer partners dan ooit

van zijn kant, Julie Gate Hij veroorzaakte een sensatie door een veel originelere outfit te durven dragen: A Prachtige groene strapless jurkVersierd met opeenvolgende motieven. De schitterende tortelduifjes met sympathie verbaasden de fotografen en het publiek dat hen kwam verwelkomen. voor deze gelegenheid, François Holland Ze kondigde ook een geweldig nieuw project aan: Ho Hij zal zijn stem geven aan zijn persoonlijkheid De cartoon die op Arti werd uitgezonden met de titel Silex en de stad.

Angoulême is niet alleen een tempel van strips, maar ook een onmisbare plek voor cinema. Het festival was getuige van de geboorte van opmerkelijke Franse films zoals Onaanraakbaren, Hippocrates, Kleine Boer, Zwarte Doos of aline, verwijst naar de FFA-website. Een afspraak om niet te missen!

READ  De vader van Nikos Aliagas: zijn reeds begeerde dochter Agatha, de zoon van een beroemde animator van wie hij houdt!