Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Delahus begroet een overleden collega in France 2 news

Laurent Delahus begroet een overleden collega in France 2 news

Laurent Delahousse sloot zijn journaal van 20.00 uur af met een meer plechtige sfeer dan normaal op zondag 4 juni 2023. De France 2-presentator wilde hulde brengen aan Aurélia Grenier, een van zijn overleden collega’s.

Verder onder deze advertentie

Trainen is nooit gemakkelijk, maar Laurent Delahusse doet elke keer zijn best. Deze zondag 4 juni, aan het einde van zijn traditionele televisiejournaal om 20.00 uur, de Journalist Een zeer aangrijpende gedachte voor Aurelia Grenier, een van haar collega’s die onlangs is overleden. De presentator wist de juiste woorden te vinden toen hij een prachtig eerbetoon bracht aan het woord waar hij al jaren mee in de wandelgangen van de redactie van France Télévisions zit.

“ze is gewoon verdwenen” : Laurent Delahus brengt hulde aan zijn collega Aurelia Grenier

Vanaf het einde van het laatste thema van JT, gewijd aan het grote dictaat dat in Parijs werd opgevoerd, toonde de terug naar de groep het gesloten gezicht van de journalist uit France 2. Voordat hij aan zijn dagelijkse vergadering begon Zondag 20.30 uur, de belangrijkste incarnatie van Twenty Hours Monday, wilde nog een laatste woord spreken voordat hij zijn info-afdeling sloot. “We brengen hulde aan een van onze collega’s, Aurelia Grenier, die net is overleden. Ze was hoofdredacteur bij France Televisions. Adressen van alle redacties Een bericht van medeleven en steun voor zijn familie en dierbarenZei hij, een paar seconden worstelend om weer vaart te krijgen om de rest van het avondprogramma te lanceren.

Een ander eerbetoon werd gebracht aan Aurélia Grenier

France 3 TV News wilde ook hulde brengen aan Aurelia Grenier. Aan het einde van haar nationale editie van 19/20 had Sophie Le Saint ook een “Een groots idee voor de familie Aurélie Grenier.De journalist van La Trois prees het met “Hoofdredacteur die al bijna dertig jaar samenwerkt met Issarat Telematinede 13/12 En 1 uur ’s middags.Daarna zorgde ze ervoor dat ze nog een laatste bericht naar haar collega stuurde.Degenen die de kans hebben gehad om met hem samen te werken, zullen zijn glimlach, vrijgevigheid en professionaliteit nooit vergeten. De redactie van France Télévisions betuigt haar oprechte condoleances aan haar echtgenoot, broers en zussen en dierbaren die ik met genegenheid omhels.