Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vurige minnaars van Sofia Saidi en Adrien Gallo: gelach en blikken die veel zeggen op Roland-Garros

De vurige minnaars van Sofia Saidi en Adrien Gallo: gelach en blikken die veel zeggen op Roland-Garros

vervolg na aankondiging

Als Nolwenn Leroy alleen in Roland-Garros speelde zonder haar metgezel Arnaud Clément, deze zaterdag 3 juni, Sofia Saidia, was ze uiteindelijk niet de enige. Toen de voormalige Star Academy-genomineerde poseerde voor één foto, was het leuk dat ze profiteerde van de geneugten van kleishows. Sofia Saidia vond zelfs op de tribunes haar knappe minnaar Adrien Gallo, de producer en regisseur met wie ze al meer dan tien jaar een relatie heeft. De tortelduifjes deelden enkele momenten van medeplichtigheid en tederheid op de tribunes van Roland-Garros.

Niet ver van Lea Salama, die met haar zoon en schoonzoon kwam, profiteerde het paar van de weelderige zonnige dag en werden ze gezien terwijl ze aan het kletsen waren met Nolwenn Leroy, die vlak achter hen stond. De moeder van Little Marine, die nu met Arnaud Clement in de Provence woont, kwam alleen. Super chic in een blauwe jumpsuit gesigneerd door Lacoste, liet ze paparazzi flitsen schitteren tijdens haar dag doorgebracht in het dorp Roland-Garros. Als zijn partner nu met pensioen is, weerhoudt hem dat er niet van om te blijven shaken voor het plezier van tennis. Elodie Fontaine, Philippe Lacho, of zelfs Alban Lenoir en Tatyana Golovin werden ook gefotografeerd. Maar als het stel zich niet op de modder concentreerde, zaten ze in hun bubbel, lachten en keken veelbetekenend.

Verlangen naar een gezin

tussen Sofia Saidi En Adrien Galo, het is een liefdesverhaal dat doorgaat en niet zomaar een beetje omdat de zanger al dertien jaar een relatie heeft met de producer. in het journaal Wij zijn beidenSofia Saidia noemde ook haar wens om een ​​gezin te stichten met haar minnaar. “Ik wil haar echt heel graag, ook al zijn het niet de dingen die we beslissen“, avait-elle devoilé, elle qui s’était déjà confiée sur son projet devenir maman. Si for this moment ils vivent tous les deux dans un parisien appartement, on souhaite au duo d’être un jour rejoint by a new member dans the familie.

READ  Dit is het icoon met wie ze haar dagen 'lezen en roken' doorbracht.

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging