Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik was zo bang haar pijn te doen”, zegt Randyn Nali (Chloe) over een van haar scènes.

“Ik was zo bang haar pijn te doen”, zegt Randyn Nali (Chloe) over een van haar scènes.

Nu maandag 5 juni om Zo’n grote zon In France 2 heeft Chloe recht op een beetje wraak. Zijn tolk Randyan Nalli boeide in deze scène die niet zo eenvoudig te filmen was.

Verder onder deze advertentie

in Zo’n grote zon Op maandag 5 juni in France 2 ligt Chloe (Randien Naley) nog steeds aan het bed van haar man, Yvan (Guillaume Delorme), die werd geraakt door een kogel die op de werknemer gericht was. Het stel besluit elkaar nog een kans te geven, na de onrust die is ontstaan ​​door het project van de dokter en de relatie die ze heeft met Mark. Evan van zijn kant bezweek voor de avances van Lorraine en gaf uiteindelijk zijn ontrouw aan zijn vrouw toe.

Zo’n grote zon : Chloe heeft recht op een beetje wraak

Depressie waarschuwing ! Lees niet verder als je verrast wilt worden bij het kijken van een afleveringZo’n grote zon Uitgezonden op maandag 5 juni om 20:45 uur op France 2. Tijdens Evans bezoek zal Chloe Lauren opnieuw ontmoeten, maar deze keer hoort ze wat er is gebeurd tussen laatstgenoemde en haar man. “Ze zal Lauren weer tegenkomen, wat een superleuk moment is, want eerlijk gezegd zal ze haar neerleggen. Lauren zal een beetje verrast zijn door deze ontmoeting“, Vertel ons Randyan Nally. In feite zou Chloe, ondanks Laurens provocaties en insinuaties, de dokter een klap geven!

Verder onder deze advertentie

Zo’n grote zon :”Ik was zo bang om hem pijn te doenzegt Randyan Nally

Randyan Nali viel binnen Tele-vrije tijd Achter de schermen van deze klap:Ik was zo bang om hem pijn te doen omdat hij nog steeds een list is“.”Maar uiteindelijk raakten we elkaar niet aan. De klap werd van een afstand gegeven en we hadden een goede veiligheidsarm tussen ons in. Het is echt het spel van camera’s dat bioscoopmagie heeft gemaakt en de hoeken en geluidseffecten doen je denken dat ik het een echte klap geef. We waren op een behoorlijke afstand en dus kon ik er in mijn gebaar eerlijk naar toe gaan. we hebben veel gelachenEn ik legde uit … sowieso een overtuigend resultaat op het scherm!

READ  Het gezicht van dochter Juliette eindelijk onthuld, 20 jaar na haar geboorte, het is een spuwende foto van haar moeder