Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lagardère Group kondigt de terugkeer aan van Arnaud Lagardère als hoofd na een uitspraak van de rechtbank in zijn voordeel

Lagardère Group kondigt de terugkeer aan van Arnaud Lagardère als hoofd na een uitspraak van de rechtbank in zijn voordeel

Hij heeft weer de leiding. De Lagardère Groep maakte op vrijdag 28 juni bekend dat Arnaud Lagardère in eigen naam de leiding van de groep zal overnemen na de gedeeltelijke opheffing van het administratieve verbod dat hem in april werd opgelegd. Deze nieuwe rechterlijke beslissing geeft hem daartoe de mogelijkheid “Beheer van Lagardère SA”Dat heeft een gerechtelijke bron bevestigd aan Agence France-Presse (AFP).

de “De Raad van Bestuur van Lagardère SA heeft tijdens zijn vergadering van vandaag de heer Arnaud Lagardère unaniem benoemd tot CEO.”Dat meldt de groep in een persbericht. De commandant, die inmiddels was teruggekeerd, bedankte hen daarvoor ” vertrouwen “ En met hen “ondersteunt” Leden van de Raad van Bestuur en aandeelhouders van de Groep, “Vooral de eerste van hen, de familie Bolloré.”.

De heer Lagardère heeft op 30 april afstand gedaan van zijn uitvoerende taken, waaronder de functie van CEO van zijn groep, nadat hij was aangeklaagd in het kader van onderzoeken naar de financiering van persoonlijke uitgaven door zijn bedrijven. Zijn advocaat MH Sebastian Shapira en MH Dimitri Greymont ging tegen deze rechterlijke beslissing in beroep, waardoor hij de zaak kon verkrijgen “Gedeeltelijke opheffing van het tegen hem uitgevaardigde administratieve verbod”aldus Arnaud Lagardère in het persbericht.

Lees ook de vragenlijst Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Arnaud Lagardère tegen onderzoeksrechters: ‘Ik behoud liever mijn vader dan zijn bedrijven te erven’

Na zijn terugtrekking uit zijn groep werd de interim-taak overgenomen door Jean-Christophe Thierry, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Canal+ Groep.

READ  Energie: welke koelvloeistof verbruikt het minste?

De wereld met Agence France-Presse

Hergebruik deze inhoud