Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De maximale snelheid op de snelweg, de bestuurder van een Fiat 500 rijdt met zijn auto naar meer dan 200 km/u

De maximale snelheid op de snelweg, de bestuurder van een Fiat 500 rijdt met zijn auto naar meer dan 200 km/u

Lancering van Autonieuws Alfa Romeo 6C 2300B Mille Miglia (1938): Italiaans coupé-aanbod verkocht op een veiling voor € 850.000

De aanwijzingen van de Côte d’Or voor dit snelheidsongeval werden woensdag gerapporteerd op de Facebook-pagina van de gendarmerie van het departement.

Op dinsdag 25 juni werd overdag een ernstige snelheidsovertreding begaan. Hij werd op de snelweg A31 bij Beaune opgemerkt door gendarmes van het gemotoriseerde detachement Chevigny. Het was een Fiat 500, Volgens informatie gepubliceerd door onze collega’s van France Bleuwaarvan de bestuurder een snelheid van 205 km/uur reed in plaats van de toegestane 130 km/uur.

Toen ze eenmaal waren ontdekt en geïdentificeerd, brachten de soldaten hun collega’s van het Bonn SWAT-team via de radio op de hoogte, zodat ze de Italiaanse stadsauto konden stoppen.

Voor laatstgenoemden is er geen probleem, omdat ze in een auto rijden die is ontworpen om hoge snelheden te halen om bestuurders te onderscheppen.

Nadat de eigenaar van de Fiat 500 was geneutraliseerd, konden de gendarmes een volledige inspectie uitvoeren om te verifiëren dat er, afgezien van te hoge snelheid, geen andere overtredingen waren zoals alcohol- of drugsgebruik en dat de auto rijklaar was.

De Fiat 500 gaf alles

Uiteindelijk heeft de politie het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. De laatste Fiat 500 reed naar het dichtstbijzijnde pond.

Dit om onmiddellijke straffen op te leggen, omdat er geen twijfel over bestaat dat de bestuurder weer achter het stuur zal kruipen. Er komt waarschijnlijk een tweede golf waarbij zes punten van het rijbewijs worden verwijderd en een flinke boete. Deze laatste kan oplopen tot 1.500 euro. Justitie zal het bedrag bepalen.

READ  Wie kan ervan profiteren en hoe?

Afhankelijk van de geschiedenis van de bestuurder kan de rechter die zijn zaak onderzoekt, besluiten andere straffen op te leggen. Deze straffen kunnen variëren van de verplichting om een ​​verkeersveiligheidscursus te volgen tot het ontnemen van het rijbewijs voor maximaal drie jaar.

Samenvatten

Het was een echte teamprestatie van de Rijkswacht om deze bestuurder achter het stuur van een Italiaanse stadsauto tegen te houden. Deze laatste werd met een snelheid van ruim 200 kilometer per uur gecontroleerd op een snelweg in Midden-Oost-Frankrijk.